Microsoft Synthesis: 4 ψηφιακά επεισόδια συνθέτουν ένα μωσαϊκό του μέλλοντος

Microsoft Synthesis: 4 ψηφιακά επεισόδια συνθέτουν ένα μωσαϊκό του μέλλοντος
Microsoft Synthesis www.microsoft.com

Κορυφαίοι στοχαστές, επιστήμονες, πολιτικοί και άνθρωποι των επιχειρήσεων συναντιούνται ψηφιακά σε μία πρωτοποριακή σύνθεση απόψεων και οραμάτων.

Τις προκλήσεις και τα ερωτήματα που συνοδεύουν την εξέλιξη της τεχνολογίας και την προσαρμογή σε έναν ψηφιακό κόσμο, φιλοδοξεί να αναδείξει το Microsoft Synthesis, μια συμπαραγωγή της Microsoft και της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, που θα είναι διαθέσιμο από τις 15/6 στο website της Microsoft.

Σε μια σειρά 4 ψηφιακών επεισοδίων, κορυφαίοι στοχαστές, επιστήμονες, πολιτικοί και άνθρωποι των επιχειρήσεων συναντιούνται ψηφιακά σε μία πρωτοποριακή σύνθεση απόψεων και οραμάτων, εστιάζοντας στα πιο καίρια ζητήματα που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα σήμερα. Μέσα από εκτεταμένες συνεντεύξεις με τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, οι συμμετέχοντες, συμβάλλουν σε έναν γόνιμο και απαραίτητο διάλογο για το κοινό μας μέλλον, με βασικό καταλύτη την τεχνολογία, στον απόηχο πλέον της παγκόσμιας πανδημίας που όλοι βιώσαμε.

Ανάμεσά τους, ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλάει για την εμπειρία των τελευταίων μηνών και τη στρατηγική της χώρας για το μέλλον, ενώ συνομιλεί με τον καθηγητή του Yale, Νικόλα Χρηστάκη, για τα διδάγματα της πανδημίας και την τεχνολογία ως κινητήριο δύναμη για τη χώρα και τον κόσμο ολόκληρο. Ο Dr Nassim, Nicholas Taleb, ο Πρόεδρος της Microsoft Brad Smith, ο καθηγητής του ΜΙΤ Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, ο CEO της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, CEOs και επικεφαλής νευραλγικών κλάδων και οργανισμών είναι μερικά μόνο από τα πρόσωπα που συνθέτουν το πολυσυλλεκτικό μωσαϊκό του Microsoft Synthesis.

Συνεχίζοντας την τετραετή παράδοση του flagship event της εταιρίας Microsoft Summit, το οποίο αποτέλεσε τα τελευταία χρόνια ένα παραγωγικό βήμα για την τεχνολογία στη χώρα με χιλιάδες επισκέπτες, η σειρά των ψηφιακών επεισοδίων δεν αντικαθιστά το συνέδριο, αλλά υπηρετεί τον ίδιο σκοπό: να φέρει τη παγκόσμια συζήτηση γύρω από τη τεχνολογία και τις αλλαγές που φέρνει σε κάθε πτυχή της ζωής και της οικονομίας, σε πραγματικό χρόνο στη χώρα μας.

Με στόχο το περιεχόμενο και η συζήτηση να φτάσουν σε κάθε πολίτη, την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 23:10, η τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα προβάλλει την εκπομπή “Synthesis”, «συμπυκνωμένη» τηλεοπτική εκδοχή των 4 ψηφιακών επεισοδίων διάρκειας μιας ώρας.

Τα 4 ψηφιακά επεισόδια θα είναι διαθέσιμα από τις 15/6 στο website της Microsoft, και το καθένα θα κάνει πρεμιέρα κάθε μέρα στις 10.00 μέχρι τις 18/6.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα