Τηλεθέαση: Απίστευτη μάχη ανάμεσα στις Άγριες Μέλισσες και το GNTM

Τηλεθέαση: Απίστευτη μάχη ανάμεσα στις Άγριες Μέλισσες και το GNTM
Άγριες Μέλισσες - GNTM

Η νέα δραματική σειρά εποχής του ANT1 και το ριάλιτι μόδας του Star "ρίχτηκαν" στη μάχη της τηλεθέασης το βράδυ της Δευτέρας. Ποιο πρόγραμμα νίκησε και τι νούμερα κατέγραψε το καθένα.

Δυνατά τα προγράμματα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, με όλα τα κανάλια να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να κερδίσουν υψηλότερα νούμερα στην τηλεθέαση.. 

Τα ριάλιτι πάνε και φέτος πολύ καλά, ωστόσο, οι σειρές μυθοπλασίας ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και η εμφάνισή τους έχει ανατρέψει τα δεδομένα. 

Το βράδυ της Δευτέρας το GNTM στο Star και οι Άγριες Μέλισσες στον ANT1 ρίχτηκαν στη μάχη της τηλεθέασης, σημειώνοντας πολύ καλά νούμερα.

Το πρόγραμμα, όμως, που κέρδισε αυτή τη μάχη, ήταν με διαφορά η νέα δραματική σειρά εποχής που έχει καθηλώσει το κοινό ήδη από την έναρξή της.

Συγκεκριμένα, η συγκλονιστική σειρά του ANT1 σημείωσε 30,5% στο γενικό σύνολο και 27,5% στο δυναμικό, ενώ το GNTM άγγιξε το 20,2% στο γενικό και το 27,7% στο δυναμικό.

Υπενθυμίζεται πως οι Άγριες Μέλισσες προβάλλονται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 23:45 και το GNTM κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Γενικό

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 30,5%

GREECE’S NEXT TOP MODEL 20,2%

Δυναμικό

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 27,5%

GREECE’S NEXT TOP MODEL 27,7%

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα