“Μάχη” τηλεθέασης: Σε απόσταση αναπνοής GNTM και Άγριες Μέλισσες

“Μάχη” τηλεθέασης: Σε απόσταση αναπνοής GNTM και Άγριες Μέλισσες
Τηλεθέαση Άγριες Μέλισσες και GNTM Ant1 / Youtube

Τα ποσοστά των δύο προγραμμάτων, που προβλήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, ήταν πάρα πολύ κοντά. Τι ποσοστά τηλεθέασης κατέγραψε το ριάλιτι μόδας και η δραματική σειρά εποχής.

“Μάχη” τηλεθέασης δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατά προγράμματα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Ο λόγος για το ριάλιτι μόδας του Star, GNTM, που προβάλλεται φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά και τη νέα δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, που θεωρείται μία από τις καλύτερες παραγωγές για φέτος.

Οι Άγριες Μέλισσες έχουν καταφέρει να καθηλώσουν το κοινό από τις πρώτες μέρες προβολής τους, σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης όλο αυτό το διάστημα, ωστόσο, το βράδυ της Δευτέρας το GNTM αποδείχθηκε εξίσου ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές, φτάνοντας, έτσι, σε απόσταση αναπνοής από την επιτυχημένη σειρά μυθοπλασίας. 

Τα ποσοστά των δύο προγραμμάτων ήταν πάρα πολύ κοντά, με τις Άγριες Μέλισσες να έχουν την πρωτιά στο γενικό σύνολο και το GNTM να κερδίζει στο δυναμικό κοινό. Συγκεκριμένα, η σειρά σημείωσε ποσοστό 30,6% στο γενικό σύνολο και 27,1% στο δυναμικό κοινό, ενώ το ριάλιτι μόδας σημείωσε ποσοστό 21,4% και 30% αντίστοιχα. 

Δείτε αναλυτικά: 

Γενικό σύνολο

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 30,6%

GREECE’S NEXT TOP MODEL 21,4%

Δυναμικό κοινό

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 27,1%

GREECE’S NEXT TOP MODEL 30,6%

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα