Το “Ευτυχείτε” του Open για την ενέργεια της 24MEDIA “Μουσικές Αγάπης”

Το “Ευτυχείτε” του Open για την ενέργεια της 24MEDIA “Μουσικές Αγάπης”

H εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open έκανε ξεχωριστή αναφορά στην ενέργεια της 24MEDIA "Μουσικές Αγάπης: The Unplagued Concert".

Το βράδυ της Πέμπτης (30/4) διοργανώθηκε με επιτυχία το φιλανθρωπικό challenge “Μουσικές Αγάπης” της 24MEDIA, σε μία κίνηση που αγκάλιασε ο κόσμος.

Ο χώρος της μουσικής ένωσε τις δυνάμεις του με τον χώρο του αθλητισμού και το αποτέλεσμα ήταν πολύ όμορφο, με 16 αθλητές να έχουν προκαλέσει 16 ερμηνευτές να πουν το αγαπημένο τους τραγούδι.

Η συγκεκριμένη κίνηση της 24MEDIA αντιμετωπίστηκε με αγάπη από όλο τον κόσμο, με την εκπομπή “Ευτυχείτε” του Open να κάνει ξεχωριστή αναφορά σήμερα (1/5), προβάλλοντας κάποιες στιγμές.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή στάθηκε στην αποδοχή της πρόκλησης της Μαρίας Σάκκαρη από την Άννα Βίσση, στην ερμηνεία του Αντώνη Ρέμου έπειτα από πρόκληση του Βασίλη Σπανούλη, στο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού έπειτα από πρόκληση του Κώστα Φορτούνη, στον Μιχάλη Κουϊνέλη που τραγούδησε μετά την πρόκληση του Στέφανου Τσιτσιπά, την Ελεονώρα Ζουγανέλη που ερμήνευσε ένα παραδοσιακό τραγούδι μετά την πρόκληση του Παναγιώτη Γιαννάκη και τέλος την ερμηνεία της Δήμητρας Γαλάνη μετά από πρόκληση του Λευτέρη Πετρούνια.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα