Μποφώρ στο Μαξίμου

Μποφώρ στο Μαξίμου

Η υπόθεση χρηματισμού στενού συνεργάτη του πρώην υπουργού Αιγαίου και οι προεκτάσεις που λαμβάνει προκαλούν νέο πονοκέφαλο στο Μαξίμου

Η υπόθεση χρηματισμού στενού συνεργάτη του πρώην υπουργού Αιγαίου και οι προεκτάσεις που λαμβάνει προκαλούν νέο πονοκέφαλο στο Μαξίμου.

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης υποστήριζε εξ αρχής ότι δέχθηκε ο ίδιος εκβιασμό από τον εφοπλιστή Μανούση και μάλιστα προσέφυγε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αμέσως μόλις διαπίστωσε την απειλητική κίνηση του εφοπλιστή. Έχει υποβάλλει επίσης αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το “Βήμα”,  ο βουλευτής Δωδεκανήσου και πρώην Πρόεδρος της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Τάσος Καραμάριος κατέθεσε στον εισαγγελέα εφετών ότι είχε ενημερωθεί από τον εφοπλιστή Μανούση για τον χρηματισμό του στενού συνεργάτη του κ.Παυλίδη έξι μήνες πριν ο πρώην υπουργός  ενημερώσει τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ότι δέχεται εκβιασμό από τον εφοπλιστή.

Σε σημερινή του δήλωση ο κ.Καραμάριος διευκρινίζει ότι δεν ήταν υποχρεωμένος να δημοσιοποιήσει ή να καταθέσει τις πληροφορίες που του δόθηκαν υπό την ιδιότητα του Βουλευτή και Προέδρου της Ειδικής μόνιμης επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, το οποίο και έπραξε. Συμπληρώνει μάλιστα ότι προέτρεψε τον κ. Μανούση να αποτανθεί στη Δικαιοσύνη για να επιληφθεί του θέματος.

Ανεξάρτητα από το τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη, πάντως, το βέβαιο είναι ότι ο κ.Παυλίδης έχει περιέλθει σε δεινή θέση εντός ΝΔ με αρκετά στελέχη να ζητούν την παραίτησή του και να τονίζουν ότι δεν θα πρέπει να είναι ξανά υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Δωδεκανήσου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα