Ανακαλύψτε τα μυστικά της Αθήνας μέσω του Wanderlust Greece

Ανακαλύψτε τα μυστικά της Αθήνας μέσω του Wanderlust Greece

Μετά την ανακάλυψη των ξεχωριστών εμπειριών της Πελοποννήσου, η καμπάνια Wanderlust Greece αναλαμβάνει να μας αποκαλύψει την Αθήνα με έναν τρόπο διαφορετικό

Το διαδίκτυο στην υπηρεσία του ελληνικού τουρισμού. Η αξιοποίησή του, γίνεται πλέον με συστηματικό τρόπο και τα αποτελέσματα είναι ορατά με τη διεθνή προβολή της χώρας μας.

Ξεχωριστό ρόλο σε όλη αυτή την υπόθεση, έχουν οι ψηφιακές καμπάνιες, όπως η Wanderlust Greece, η οποία, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, καταγράφει, αναδεικνύει και προβάλλει μέσα από το φακό της, εμπειρίες και σημεία πέρα από τα καθιερωμένα.

Το πρώτο Digital Travel Show της Ελλάδας, έχοντας ήδη ολοκληρώσει την πρώτη σεζόν, με την υποστήριξη του Ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου», δημιουργεί ένα απολαυστικό επεισόδιο για την Πελοπόννησο με παρουσιάστρια την travel blogger Travelstories From My World. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του Digital ταξιδιού έχει δημιουργηθεί πλήθος πρωτότυπου φωτογραφικού υλικού, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση των τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων και φορέων για αξιοποίηση του σε ενέργειες προβολής και προώθησης των.

Το Digital Travel Show συνεχίζει την περιήγηση του στην Αθήνα, με «συνοδοιπόρο» τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για να εντοπίσει και αναδείξει μια νέα πλευρά της πόλης. Στο νέο προορισμό-σταθμό, οι εμπειρίες θα αποκαλυφθούν μέσα από τα μάτια του Stef Greece Travel & Photography ο οποίος για έξι εβδομάδες, με συνεχείς live μεταδόσεις θα ξεναγήσει το κοινό στη δική του Αθήνα.

Σε ποιο σημείο της Αθήνας μπορείς να απολαύσεις ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα; Πού θα ξεκουραστείς από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης; Ποιες αυθεντικές ελληνικές γεύσεις μπορείς να απολαύσεις στην πρωτεύουσα της χώρας; Πού θα ζήσεις πιο έντονα τον παλμό της πόλης; Τα ερωτήματα απαντώνται, η επιθυμία να τα ζήσει κάποιος αναδύεται και μια ανοικτή πρόσκληση απευθύνεται στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό για να γίνει μέρος της μοναδικότητας αυτής της πόλης.

SHARE:

24Media Network