Attica Bank: Διοικητικές αλλαγές με ορίζοντα την ανάκαμψη της τράπεζας

Attica Bank: Διοικητικές αλλαγές με ορίζοντα την ανάκαμψη της τράπεζας
Το λογότυπο της Attica Bank Eurokinissi

Παρά το δυσμενές περιβάλλον που δημιουργεί η πανδημία, η διοίκηση της Attica Bank, συνεχίζει με συνέπεια να υλοποιεί τον τριετή στρατηγικό της σχεδιασμό.

Κινήσεις που σηματοδοτούν την ισχυρή δέσμευση των βασικών μετόχων να στηρίξουν την πορεία ανάκαμψης της Attica Bank, χαρακτηρίζουν κύκλοι της διοίκησης, τις πρόσφατες διοικητητικές αλλαγές.

Συγκεκριμένα πηγές της τράπεζας επισημαίνουν ότι «η ανάληψη της θέσης του προέδρου του Δ.Σ της Attica Βank από τον πρόεδρο του ΤΜΕΔΕ κ. Κωνσταντίνο Mακέδο και της θέσης του αντιπροέδρου από τον Υποδιοικητή του ΕΦΚΑ κ. Κωνσταντίνο Τσαγκαρόπουλο, είναι κινήσεις που σηματοδοτούν την επανάκαμψη στη διοίκηση και την ισχυρή δέσμευση των βασικών μετοχών της Attica Bank, να στηρίξουν και να επιταχύνουν την πορεία ανάκαμψης της τράπεζας», υποστηρίζουν πηγές της τράπεζας.

Η διοίκηση της Attica Bank παρά το δυσμενές περιβάλλον που δημιουργεί η πανδημία, συνεχίζει με συνέπεια να υλοποιεί τον τριετή στρατηγικό της σχεδιασμό, προκειμένου η τράπεζα να εξυγιανθεί πλήρως και να τεθεί σε βιώσιμη πορεία ανάπτυξης προς όφελος των πελατών της, των μετόχων της και της Ελληνικής οικονομίας», καταλήγουν.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα