Έρχεται για road show με τα ηλεκτρικά της η e.GO Mobile

Έρχεται για road show με τα ηλεκτρικά της η e.GO Mobile

Η γερμανική εταιρεία ξεκινά την παρουσία της στην Ελλάδα, από την 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Την ανεξάρτητη γερμανική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων, Next.e.GO Mobile SE, τη γνωρίσαμε τον Δεκέμβριο του 2020, όταν με την «Επιστολή Προθέσεων», που υπογράφηκε με την Enterprise Greece, ανακοινώθηκε ότι επιθυμεί να κατασκευάσει στην Ελλάδα, εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων.

Η εταιρεία, ήδη έχει ξεκινήσει την εκτεταμένη μελέτη σκοπιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης των επιλεγμένων τοποθεσιών για την εγκατάσταση του εργοστασίου της.

Επιπλέον, η e.GO έχει ξεκινήσει εργασίες για τη δημιουργία του πρώτου στο είδος του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπειρίας Χρήστη (UEC) και την ερευνητική ανάπτυξη για εφαρμογές θερμού κλίματος (HCA), καθώς και για τη δημιουργία του δικτύου πωλήσεων και εξυπηρέτησης.

Περίπου 10 μήνες μετά, γίνεται το επόμενο βήμα, καθώς η εταιρεία πρόκειται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), παρουσιάζοντας το e.GO Life, και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το road show της στη χώρα μας, λανσάροντας την πανελλαδική πρωτοβουλία συμμαχίας σε θέματα βιωσιμότητας, με την ονομασία GlobalGreenGreece, σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Τόσο κατά τη διάρκεια της έκθεσης, όσο και στο road show, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει την ανατρεπτική τεχνολογία παραγωγής του e.GO, τα μοναδικά στοιχεία σχεδιασμού και τα έξυπνα χαρακτηριστικά του, ενώ θα μπορούν να γίνονται test drives και να δίνονται παραγγελίες.

Ως προς το GlobalGreenGreece, προορίζεται να αποτελέσει μια πλατφόρμα για ελληνικές, γερμανικές και διεθνείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και δεσμεύονται να συμβάλουν στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής μέσω βιώσιμων δράσεων υψηλού αντίκτυπου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα