Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για ικανοποίηση απλήρωτων εργαζομένων της ΕΑΣ

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησαν την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013, οι εργαζομένοι στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) οι οποίοι διεκδικούν τη διασφάλιση της λειτουργίας των επιχειρήσεων, την εξόφληση των δεδουλευμένων και τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας τους.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησαν την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013, οι εργαζομένοι στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) οι οποίοι διεκδικούν τη διασφάλιση της λειτουργίας των επιχειρήσεων, την εξόφληση των δεδουλευμένων και τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας τους. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Υπογραφή Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την εξόφληση δεδουλευμένων σε εργαζόμενους των ΕΑΣ

Υπεγράφη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία παρέχεται στην εταιρεία Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΕ, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα μέχρι την 31η Οκτωβρίου, προκειμένου να εισπράξουν χρήματα οφειλόμενα από το Δημόσιο.

Η ενημερότητα θα δοθεί κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων και χωρίς παρακράτηση, προκειμένου να εισπραχθούν χρήματα που οφείλει το Δημόσιο στην ΕΑΣ, για την παράδοση στρατιωτικού υλικού στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σύμφωνα με κύκλους της κυβέρνησης, η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, αποσκοπεί στην εξόφληση 900 εργαζομένων στην επιχείρηση που παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες, και δεν σχετίζεται με τη διαδικασία εξυγίανσης των εταιρειών ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κυβέρνηση σε τρόικα: Διατήρηση του στρατιωτικού σκέλους για ΕΑΣ, ΕΛΒΟ. Ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ

Ώρα αποφάσεων για ΕΛΒΟ, ΕΑΣ και ΛΑΡΚΟ

Ποια τα σενάρια για ΕΛΒΟ, ΕΑΣ, και ΛΑΡΚΟ. Τι αντιπροτείνει η κυβέρνηση στην τρόικα

SHARE: