Σταϊκούρας: Πρόκληση η εφαρμογή 68 μεταρρυθμίσεων και 106 επενδύσεων του Σχεδίου “Ελλάδα 2.0”

Σταϊκούρας: Πρόκληση η εφαρμογή 68 μεταρρυθμίσεων και 106 επενδύσεων του Σχεδίου “Ελλάδα 2.0”
Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας Eurokinissi

Για την πρόκληση της εφαρμογής του Σχεδίου "Ελλάδα 2.0" έκανε λόγο σε δήλωσή του o υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκόύρας κατά την προσέλευσή του στη συνεδρίαση του eurogroup νωρίτερα.

“Παρά τις δυσκολίες και την αβεβαιότητα, η Ευρώπη ανακάμπτει. Το NextGenerationEU θα βελτιώσει σημαντικά αυτήν την διαδικασία. Η έγκριση των 12 εθνικών σχεδίων ανάκαμψης και ανθεκτικότητας είναι μια σημαντική συλλογική επιτυχία. Χαίρομαι που το ελληνικό σχέδιο είναι μεταξύ αυτών”, δήλωσε o υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκόύρας προσερχόμενος στο Eurogroup στις Βρυξέλλες.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το ελληνικό σχέδιο είναι ένα «φιλόδοξο σχέδιο»  που θα οδηγήσει σε υψηλή ανάπτυξη, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, θα ενισχύσει την κοινωνική συνοχή, θα ενισχύσει την ανθεκτικότητα και θα προσθέσει στη διαρθρωτική ανταγωνιστικότητα.

“Τώρα, η επόμενη πρόκληση είναι η εφαρμογή. Η γρήγορη και αποτελεσματική εφαρμογή 68 μεταρρυθμίσεων και 106 επενδύσεων, που περιλαμβάνονται σε αυτό το σχέδιο. Θα επιτύχουμε αυτούς τους στόχους”, πρόσθεσε ο υπουργός Οικονομικών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα