Ανοίγουν σήμερα τα σχολεία - Πότε κλείνουν πάλι

Τάξη δημοτικού σχολείου (φωτογραφία αρχείου)
Τάξη δημοτικού σχολείου (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Κεφάλια μέσα σήμερα για όλους τους μαθητές αλλά η περίοδος που έρχεται θα σημαδευτεί από νέα "διαλείμματα" μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Διακοπές τέλος για τους μαθητές καθώς σήμερα το κουδούνι στα σχολεία θα χτυπήσει ξανά και ξεκινούν τα μαθήματα μετά από το πασχαλινό διάλειμμα.

Τέλος Μαΐου, αλλά και αρχή Ιουνίου θα ξανακλείσουν λόγω των εκλογών.

Αναλυτικότερα, λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών που έχουν προγραμματιστεί στις 26 Μαΐου θα είναι κλειστά από 24 έως 27 Μαίου.

Επίσης, σε όσες περιφέρειες ή δήμους θα επαναληφθεί η ψηφοφορία για την εκλογή των αιρετών περιφερειακών αρχών στις 2 Ιουνίου, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία από 31 Μαΐου έως και 3 Ιουνίου.

Τα μαθήματα στα Γυμνάσια και Λύκεια σταματάνε την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, για τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά Λύκεια και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Διακοπές
SHARE: