Διαγωνισμός ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 & ΙΝΟΜΟ: Παιδικά έπιπλα με τη σφραγίδα των σπουδαστών

Διαγωνισμός ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 & ΙΝΟΜΟ: Παιδικά έπιπλα με τη σφραγίδα των σπουδαστών

Ακόμη μία ενέργεια του πρωτοπόρου Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ο οποίος συνδέει άμεσα τη σπουδαστική του κοινότητα, με την αγορά εργασίας!

Η Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και η πολυβραβευμένη εταιρία σχεδιασμού επίπλων INOMO δημιουργούν μία ισχυρή συνεργασία, που θα αποτυπωθεί σε μια ολοκαίνουρια συλλογή επίπλων!

Οι σπουδαστές Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής Διακόσμησης & Σχεδιασμού Αντικειμένων σε συνεργασία με τους σπουδαστές Δομικών Έργων θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους, με στόχο να κερδίσουν στον διαγωνισμό για το καλύτερο σχέδιο!

Εκατοντάδες σπουδαστές μας από κάθε πόλη που «χτυπά ηκαρδιά» του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, προσδοκώντας το δικό τους project να είναι αυτό που θα επιλεγεί και θα βγει στην αγορά! Η πρόταση με την καλύτερη αισθητική και design, που θα δημιουργεί όμορφα συναισθήματα σε γονείς και παιδιά, θα είναι αυτή που θα κατασκευάσει και θα λανσάρει η εταιρία ΙΝΟΜΟ!


H INOMO,έχοντας πολυετή εμπειρία στην επεξεργασία των συνθετικών ινών και την τεχνογνωσία να δημιουργεί ρευστές φόρμες και καμπύλα σχέδια, θέλει να δημιουργήσει μια Παιδική Συλλογή για τους μικρούς πρωταγωνιστές. Οι απεριόριστες χρωματικές παλέτες, τα ματ ή τα γυαλιστερά φινιρίσματα μπορούν ναδημιουργήσουν παραμυθένια έπιπλα για να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε ανάγκη για παιδικά υπνοδωμάτια. Στρογγυλές φόρμες και καμπύλες θα είναι τα βασικά στοιχεία αυτής της συλλογής για τη μεγαλύτερη προστασία των παιδιών και τη μέγιστη ελευθερία σχεδιασμού.

Η εταιρία με το πανίσχυρο brand στην αγορά επίπλων πολυτελείας εμπιστεύεται τη νεανική ματιά και τη «φρέσκια» έμπνευση των σπουδαστών μας και αναζητεί στους κόλπους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 τους ανερχόμενους συνεργάτες της! Ήδη έχουν γίνει Virtual εκπαιδεύσεις στους σπουδαστές μας και τους έχουν δοθεί οι απαραίτητες κατευθύνσεις για την έναρξη του συγκλονιστικού project!

Οι σπουδαστές της Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής Διακόσμησης & Σχεδιασμού Αντικειμένων και των Δομικών Έργωνείναι ενθουσιασμένοι με την ΙΝΟΜΟ και καλούνται να σχεδιάσουν μια ολοκληρωμένη συλλογή για τους μικρούς μας ήρωες: Παιδικό τραπεζάκι, καρέκλα και σκαμπό με θέμα κάποιο ζώο, έναν μικρό αποθηκευτικό χώρο και φυσικά την απαραίτητη παιδική βιβλιοθήκη!

Ένα πολύ απαιτητικό real project, το οποίο σε λίγο καιρό θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού! Άλλη μία ενέργεια του πρωτοπόρου Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ο οποίος συνδέει άμεσα τη σπουδαστική του κοινότητα, με την αγορά εργασίας!

H ΙΝΟΜΟ αποτελεί ένα βραβευμένο ελληνικό brand high-end χειροποίητων επίπλων, κατασκευασμένα από fiberglass, με ιδιαίτερη επεξεργασία και σε ύφος οργανικών, minimal γραμμών. Έχοντας 40 χρόνια κατασκευαστικής εμπειρίας στις συνθετικές ρητίνες και τις προηγμένες τεχνικές παραγωγής, η INOMO είναι κάτι περισσότερο από έναν κατασκευαστή. Τα σχέδια των βραβευμένων συλλογών της, αλλά και των tailor-made fiberglass κατασκευών παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο γλυπτικό design εφαρμοσμένης τέχνης, συνδυάζοντας την οικιστική τους χρήση για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Ο διαγωνισμός για την πιο ευφάνταστη παιδική συλλογή επίπλων ξεκινά στις αρχές Μαρτίου! Οι σπουδαστές μας έχουν ήδη «σηκώσει τα μανίκια» και εργάζονται πυρετωδώς για να παραδώσουν τα σχέδιά τους έως τα τέλη Μαΐου, οπότε και λήγει ο διαγωνισμός.

Με τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους, σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση, η πρόεδρος της εταιρίας ΙΝΟΜΟ θα κάνει την τελική επιλογή και ένας σπουδαστής μας θα ζήσει το όνειρο! Θα δει το σχέδιό του να παίρνει «σάρκα και οστά» και να διατίθεται στην αγορά!

Κι έπειτα η σφραγίδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και θα ομορφαίνει τα παιδικά δωμάτια των μικρών μας #Ηρώων!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα