Η λαμπρή 45η τελετή αποφοίτησης του BCA College

Η λαμπρή 45η τελετή αποφοίτησης του BCA College

Στην εκδήλωση που σηματοδότησε τα 45 χρόνια λειτουργίας του κολεγίου παραβρέθηκαν επιφανείς προσωπικότητες του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας.

Η τελετή αποφοίτησης του BCA College που πραγματοποιήθηκε τη τη Δευτέρα 22 Μαΐου, στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις των τελευταίων ετών, καθώς αποτελεί  την πρώτη τελετή αποφοίτησης που πραγματοποιεί το κολέγιο σε συνεργασία με το βραβευμένο Πανεπιστήμιο του Plymouth της Αγγλίας.

Κατά την έναρξη της τελετής, χαιρετισμό απηύθυνε ο Προέδρος του BCA, κ. Βασίλης Δασκαλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην 45χρονη ιστορία του κολεγίου και προέτρεψε τους αποφοίτους να παραμείνουν αφοσιωμένοι στο έργο τους. Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε η κ. Kate Smith, Πρέσβειρα του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα. Μιλώντας στα ελληνικά, αναφέρθηκε στον μεγάλο αριθμό Ελλήνων που σπουδάζουν και διδάσκουν στα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας της, πολλά εκ των οποίων διατηρούν συνεργασίες στην Ελλάδα, με κορυφαία τη συνεργασία του Plymouth με το BCA. Η κα. Smith απένειμε τα πτυχία στους αριστούχους αποφοίτους.

Η λαμπρή 45η τελετή αποφοίτησης του BCA College

Έπειτα, ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, μετά από σύντομο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους έδωσε τα πτυχία στους αποφοίτους των προγραμμάτων Business και Shipping. Τέλος, ο κ. Ιωάννης Ρέτσος, Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, αφού ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία σε όλους τους αποφοίτους απένειμε τα πτυχία των προγραμμάτων Hospitality, Computer Science και Psychology.

Ακολούθησε τελετή αναγόρευσης του κ. Παναγιώτη Πικραμμένου, προέδρου του Συμβουλίου της Επικράτειας ε.τ., πρώην Υπηρεσιακού Προέδρου της Κυβέρνησης της Ελλάδος, σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του πανεπιστημίου του Plymouth.

Ο κ. Πικραμμένος αφού ευχαρίστησε το Πανεπιστήμιο και το BCA για την τιμή, παρότρυνε στους αποφοίτους, μετά την ολοκλήρωση των εξαιρετικών σπουδών που τους προσέφερε το BCA, να εργαστούν με προσήλωση και αγάπη σε ό,τι και αν αποφασίσουν να κάνουν στο μέλλον.

Η λαμπρή 45η τελετή αποφοίτησης του BCA College

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, πρώην, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής Επικράτειας Θεόδωρος Φορτσάκης, ο  Πρόεδρος της Ένωσης ΚεντρώωνΒασίλης Λεβέντης, ο βουλευτής Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, ο πρόεδρος Επιτροπής Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Κωνσταντίνος Μενουδάκος και ο πρόεδρος της Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων Σπύρος Καπράλος.

Το BCA College, με πίστη στις νέες γενιές, προσφέρει σύγχρονα προγράμματα και διδακτική εμπειρία που ανταποκρίνονται στην αγορά εργασίας. Εστιάζοντας στη γνώση και στην υψηλού επιπέδου κατάρτιση, προετοιμάζει  εδώ και 45 χρόνια τους μελλοντικούς επαγγελματίες της χώρας στηρίζοντας τους σπουδαστές, στην πράξη.

Η λαμπρή 45η τελετή αποφοίτησης του BCA College
GEORGE KOUNTOURIS MELLOW +
Η λαμπρή 45η τελετή αποφοίτησης του BCA College
GEORGE KOUNTOURIS MELLOW +
SHARE:

24Media Network