Οι νέες ημερομηνίες στις πανελλαδικές λόγω εκλογών

Στιγμιότυπα απο την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων στην Λάρισα, Παρασκευή 14 Μαΐου 2010. (EUROKINISSI // ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ)
Στιγμιότυπα απο την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων στην Λάρισα, Παρασκευή 14 Μαΐου 2010. (EUROKINISSI // ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε αναλυτικά πώς διαμορφώνεται το νέο πρόγραμμα των πανελλήνιων εξετάσεων, εξαιτίας των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Ποια μαθήματα επηρεάζονται

Με επίσημη ανακοίνωση το υπουργείου Παιδείας εξέδωσε σήμερα Τετάρτη το νέο και τροποποιημένο πρόγραμμα των πανελλήνιων εξετάσεων, που λόγω προκήρυξης των εκλογών στις 17 Ιουνίου, έχει πάρει μία μικρή παράταση.

Το ίδιο το υπουργείο επισημαίνει ότι από αυτή την αναγκαστική τροποποίηση δεν επηρεάζεται καθόλου ο κύριος όγκος των υποψηφίων, αφού οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ θα ολοκληρωθούν κανονικά την Τρίτη 5-6-2012 και οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΕΠΑΛ θα ολοκληρωθούν κανονικά τη Δευτέρα 11-6-2012.

Με τα συνημμένα τροποποιημένα προγράμματα, οι Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν τη Δευτέρα 11-6-2012 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 20-6-2012, ενώ οι Εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων θα αρχίσουν την Παρασκευή 15-6-2012 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 24-6-2012.

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου δεν θα διεξαχθούν ενδοσχολικές εξετάσεις. Για την ολοκλήρωση των ενδοσχολικών εξετάσεων θα σταλεί σχετική εγκύκλιος από τη Διεύθυνση Σπουδών του Υπουργείου Παιδείας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πανελληνίων τόσο των υποχρεωτικών όσο και των ειδικών μαθημάτων.

SHARE:

24Media Network