ΟΛΜΕ: Εκλογές-παρωδία θέλει να πραγματοποιήσει η Κεραμέως

ΟΛΜΕ: Εκλογές-παρωδία θέλει να πραγματοποιήσει η Κεραμέως
Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως Eurokinissi

Με ανακοίνωσή της την Παρασκευή, η ΟΛΜΕ κατηγορεί τη Νίκη Κεραμέως για αντιδημοκρατικές ενέργειες στο θέμα των εκλογών των υπηρεσιακών συμβουλίων.

Για αντιδημοκρατικές ενέργειες, που έρχονται μετά από το αντιδημοκρατικό, όπως το χαρακτηρίζει, ατόπημα της διενέργειας των εκλογών για τα υπηρεσιακά συμβούλια παρά τη μαζική αποχή των καθηγητών, κατηγορεί τη Νίκη Κεραμέως, η ΟΛΜΕ με ανακοίνωσή της την Παρασκευή.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καταγγέλλει τις νέες αντιδημοκρατικές ενέργειες της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας ενόψει των ψευτο-εκλογών της 7ης/11 για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Το Υπουργείο Παιδείας, αντιλαμβανόμενο προφανώς το μέγα αντιδημοκρατικό ατόπημα να διατηρούνται ως υποψήφιοι στα ηλεκτρονικά ψηφοδέλτια Παρατάξεις και Ανεξάρτητοι υποψήφιοι που δήλωσαν εγγράφως ότι αποσύρονται, προχώρησε σε σημερινή «Ενημέρωση Εκλογέων» μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας βάση της οποίας αρνείται το αυτονόητο και δηλώνει ότι θα παρουσιάσει μία απλή πληροφόρηση στους «Εκλογείς» που θα συμμετάσχουν στις ηλεκτρονικές εκλογές – παρωδία.

Και δε σταμάτησε εδώ!!! Στις Παρατάξεις που δήλωσαν ότι αποσύρονται δεν συμπεριλαμβάνονται οι Παρατάξεις: «ΔΑΚΕ ΔΕ», «Εκπαίδευση στη δίνη της Παγκοσμιοποίησης» και «Παιδεία-Οικολογία»!

Απαιτούμε από την κα Κεραμέως να απελευθερώσει τους «υπό κράτηση» υποψηφίους που έχουν μαζικά αποχωρήσει.

Ας πραγματοποιήσει τις εκλογές – παρωδία που διακαώς επιθυμεί με τους ελαχιστότατους προθύμους.

Επαναλαμβάνουμε πιο αποφασιστικά, για ακόμη μια φορά:

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ: ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ και ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΑΡΩΔΙΑ

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ”

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα