Πανελλήνιες 2018: Φινάλε με 4 μαθήματα στα ΕΠΑ.Λ. – Δείτε τα θέματα

Πανελλήνιες 2018: Φινάλε με 4 μαθήματα στα ΕΠΑ.Λ. – Δείτε τα θέματα
Στιγμιότυπο από εξέταση κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων Eurokinissi

Με τέσσερα μαθήματα ειδικότητας για τους υποψηφίους των ΕΠΑ.Λ., κλείνει ο κύκλος της εξεταστικής περιόδου για τις Πανελλήνιες 2018. Πότε αναμένεται η ανακοίνωση των βαθμολογιών. Αύριο ξεκινούν οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα.

Με τα τέσσερα μαθήματα ειδικότητας στα ΕΠΑ.Λ. πέφτει η αυλαία της εξεταστικής περιόδου των Πανελλήνιων εξετάσεων για φέτος. Αύριο, στις 22 Ιουνίου ξεκινούν οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα, με την αγωνία πλέον όλων των υποψηφίων να κορυφώνεται, καθώς περί τα τέλη Ιουνίου, το αρμόδιο υπουργείο θα προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των βαθμολογικών επιδόσεων.

Σήμερα, οι υποψήφιοι στα ΕΠΑ.Λ. διαγωνίστηκαν στα μαθήματα της Οικοδομικής, των Ψηφιακών συστημάτων, στα Στοιχεία Ψύξης και Κλιματισμού και τις Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών.

Στο μεταξύ, σβήνουν – γράφουν στα βαθμολογικά κέντρα, όπου συνεχίζεται η επεξεργασία των γραπτών των υποψηφίων και η αποστολή τους στις αρμόδιες υπηρεσίες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και από εκεί στις κατά τόπους σχολικές μονάδες. Φέτος, εκτιμάται ότι οι βαθμολογίες θα αναρτηθούν στις σχολικές μονάδες στο διάστημα από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου.

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα πρέπει οι υποψήφιοι να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους, ενώ οι βάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν περί τα τέλη Αυγούστου. Σημειώνεται ότι πέρυσι οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, δημοσιοποιήθηκαν στις 24 Αυγούστου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑ.Λ.:

https://www.news247.gr/download/8466//311000/oikonomiki.pdf
https://www.news247.gr/download/6823//322000/psifiakasystimata.pdf
https://www.news247.gr/download/3505//332000/psiksi.pdf
https://www.news247.gr/download/3612//343000/trofima.pdf

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα