Πάντειο Day Project από την 24MEDIA και το Πάντειο Πανεπιστήμιο

Πάντειο Day Project από την 24MEDIA και το Πάντειο Πανεπιστήμιο

“Όταν οι ιδέες γίνονται κείμενα”

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η 24MEDIA και το Πάντειο Πανεπιστήμιο παρουσιάζουν το Πάντειο Day Project, στο οποίο φοιτητές του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων (#ADandPRLAB) του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις λειτουργίες των μέσων του ομίλου και να παράξουν branded περιεχόμενο για τα site της 24MEDIA.

Στο φετινό Πάντειο Day Project, 70 φοιτητές του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων (AD&PR Lab) βρέθηκαν για μία ολόκληρη ημέρα στο Σπίτι της 24MEDIA. Εκεί, πήραν brief από 8 νεανικά brands και ανέλαβαν να δημιουργήσουν περιεχόμενο για αυτά στα sites του ομίλου της 24MEDIA (News 24/7,HuffPostGreece,Ladylike,Oneman,Sport24 &Contra).

Το Πάντειο Day Project θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και το αναγνωστικό κοινό θα μπορεί να διαβάσει τα κείμενα των φοιτητών μέσα από την σελίδα PanteioDay.

Ο Χρήστος Χατζηιωάννου, Head of Native & Branded Content της 24MEDIA, δήλωσε: “Είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπεις νέα παιδιά να βουτούν κατευθείαν στα βαθιά και να ανταποκρίνονται με εξαιρετικό τρόπο στις απαιτήσεις τέτοιων εγχειρημάτων. Οι φοιτητές αυτού του εργαστηρίου είναι οι άνθρωποι με τους οποίους θα συνεργαζόμαστε τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πάρα πολλοί απόφοιτοι του εργαστηρίου αυτού είναι τώρα συνάδελφοι, συνεργάτες ακόμα και ανταγωνιστές στην εμπορική αγορά. Η 24MEDIA θα στέκεται πάντα περήφανα στο πλευρό τέτοιων καινοτόμων πρωτοβουλιών που ενώνουν τον εκπαιδευτικό τομέα με την αγορά”.

Η Μπέττυ Τσακαρέστου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Επικεφαλής του AD&PR Lab δήλωσε: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία μας ανάμεσα στο #ADandPRLAB του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου με τον κ. Χρήστο Χατζηιωάννου, Διευθυντή Εμπορικού Περιεχομένου 24MEDIA στην υλοποίηση για τρίτη χρονιά του “Πάντειο Day Project” μια καινοτόμο πρωτοβουλία με στόχο της εκπαίδευση των φοιτητών μας, όλοι τους δυναμικοί Millennials, αναδυόμενα ταλέντα στην επικοινωνία και τη startup επιχειρηματικότητα, στην παραγωγή ποιοτικού Native/ Branded περιεχομένου με βάση τις δημιουργικές προκλήσεις που έλαβαν από τα συνεργαζόμενα brands.

Στο #ADandPRLAB συνδέουμε μάθηση-πειραματισμό-συν-δημιουργία με την αγορά και με την κοινωνία. Ετοιμάζουμε ήδη το νέο native/ branded Πάντειο Day 2019 με τις αρχές του design και του immersive storytelling”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα