100 χρόνια από την γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου: Σε Χίο και Πάτρα οι εκδηλώσεις τιμής

100 χρόνια από την γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου: Σε Χίο και Πάτρα οι εκδηλώσεις τιμής

Με ομιλίες της Φώφης Γεννηματά και του Γιώργου Παπανδρέου σε Χίο και Πάτρα αντίστοιχα κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου

Δύο σημαντικές εκδηλώσεις, για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Κινήματος Αλλαγής αλλά και του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου.

Στη Χίο, τόπο γέννησης του Ανδρέα Παπανδρέου στις 17:30, στο “Ομήρειο” Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσει η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ενώ λίγη ώρα αργότερα στις 18.00 και στον χώρο της Αίγλης της Πάτρας το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου, διοργανώνει, εκδήλωση με θέμα: «Ανδρέας Παπανδρέου – 100 χρόνια, ο αγώνας για μια Ελλάδα με ανοιχτούς ορίζοντες».

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, ενώ σκοπός της είναι η ανταλλαγή απόψεων γύρω από την επικαιρότητα της σκέψης του Ανδρέα Παπανδρέου, μέσα από μια καινοτόμα οπτική που καθρεφτίζει και τους προβληματισμούς της νεότερης γενιάς.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν επίσης: ο Κωστής Κατσανέβας, Οικονομολόγος, ο Δημήτρης Οικονόμου, Οικονομολόγος, ο Παναγιώτης Ντούκας, Φοιτητής Νομικής με συντονιστή τον δημοσιογράφο Απόστολο Μαγγηριάδη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα