Αγκαλιά Πατούλης- Μπακογιάννης στην πίτα του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής

Αγκαλιά Πατούλης- Μπακογιάννης στην πίτα του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής

Πλήθος παρουσίες από τη ΝΔ και οι δήμαρχοι της Αττικής έδωσαν το παρών στην κοπή της πίτας του συνδυασμού του Γιώργου Πατούλη, ο οποιος έστειλε μήνυμα νίκης από την πρώτη μάλιστα Κυριακή και φωτογραφήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων

Το στόχο του να βαφτεί γαλάζια η περιφέρεια Αττικής και δη από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών έθεσε ο υπουψήφιος με τη ΝΔ στις περιφερειακές εκλογές Γιώργος Πατούλης κατά τη χθεσινή κοπή της πίτας του συνδυασμού του, στην οποία έδωσε το παρών σύσσωμη η κεντροδεξιά του λεκανοπεδίου Αττικής και πολλοί δήμαρχοι. 

Ο κ.Πατούλης άλλωστε, ο οποίος είναι και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δεσμεύτηκε ότι ως περιφερειάρχης θα είναι δίπλα και στους 66 δήμους της περιφέρειας.

Το παρών έδωσε και ο υποψήφιος της ΝΔ για το δήμο Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποιος φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον κ.Πατουλη σε ένα μήνυμα ενότητας των δυνάμεων της κεντροδεξιάς παράταξης στις αυτοδιοικητικές. 

“Δεν θα είναι μία νίκη Πατούλη αλλά μία νίκη για την Αυτοδιοίκηση, για την Περιφέρεια Αττικής. Οι πολίτες της Αττικής παίρνουν καθαρή θέση. Απαιτούν Αλλαγή. Αλλαγή Πορείας στην Περιφέρεια. Αλλά και Πολιτική Αλλαγή στη χώρα. Γυρνούν την πλάτη τους στο λαϊκισμό και την ανευθυνότητα” τόνισε άλλωστε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, συνδέοντας την επιτυχία στην περιφέρεια Αττικής με τη γενικότερη πορεία της ΝΔ προς τις εθνικές εκλογές, όποτε και εάν γίνουν. Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ορίσει ως το πολιτικό στοίχημα των αυτοδιοικητικών το να μην πάρει καμία περιφέρεια ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ οπωσδήποτε να κερδίσει την περιφέρεια Αττικής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ζωής, του επιχειρηματικού κόσμου, της Αυτοδιοίκησης και πλήθους κόσμου.

Ειδικότερα παραβρέθηκαν ο πρώην πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, οι αντιπρόεδροι της ΝΔ Α. Γεωργιάδης και Κ. Χατζηδάκης, η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Ν.Μπακογιάννη, ο γραμματέας της ΝΔ Λ. Αυγενάκης, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Ε.Μειμαράκης, οι πρώην υπουργοί Χ. Αθανασίου, Ν. Κακλαμάνης, Φ. Πάλλη-Πετραλια, Θ. Γιαννόπουλος, Μ. Σαλμάς, Γ. Παπαθανασίου, Μ.Γιαννάκου-Κουτσίκου, η πρώην υφ. Σοφία Καλατζάκου, οι βουλευτές της ΝΔ Β.Κικίλιας, Γ.Κουμουτσάκος, Μ.Βαρβιτσιώτης, Ν. Κεραμέως, Θ. Φορτσάκης, Κ. Βλάσσης, Χ.Θεοχάρης, Γ.Πλακιωτάκης, Γ.Ανδριανός, Κ. Καραγκούνης, Γ.Βλάχος, Α.Καραμανλή, Κ. Μάρκου, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Τ. Κοψαχείλης, η ευρωβουλευτής Ε. Βόζενμπεργκ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης, ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, ο Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ Π. Μαρινάκης, ο γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ Σ.Κονταδάκης, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νίκος Χαρδαλιάς και ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποφήφιος βουλευτής του βορείου τομέα ΝΔ Σάκης Ιωαννίδης.

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κκ. Ιερώνυμο εκπροσώπησαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σεραφείμ Ρίβιος και o Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Αργυρόπουλος.

Επίσης ο Πρόεδρος Εφετών Μπίρπος Θεοχάρης, η Πρύτανης Παντείου Κριαρή Ισμήνη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Καλιακμάνης Γιώργος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών Παναγιώτης Βίγλας, ο Πρόεδρος Παγκρητίου Ένωσης Γιώργος Μαριδάκης, η Πρόεδρος Παναθηναϊκής Μαρία Γιαννήρη, η Πρόεδρος ΑΜΕΑ Πειραιά Μαρία Αρσενίδου, Η ΓΓ της Ένωσης Πολυτέκνων Ελλάδος Ινές Λυκούδη.

Επίσης ο Α’ Αντιπρόεδρος και Δήμαρχος Πύλου Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, το μέλος ΔΣ ΚΕΔΕ και δήμαρχος Σάμου και υποψήφιος ευρωβουλευτής Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ και πρώην Δήμαρχος Κώστας Τζανακούλης, ο Πρόεδρος ΠΕΔ Θεσσαλίας Γιώργος Κοτσός, ο Δήμαρχος Ραφήνας -Πικερμίου Μπουρνούς Ευάγγελος, ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος,ο Δήμαρχος Παπάγου- Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, ο δήμαρχος Πεύκης- Λυκόβρυσης Τάσος Μαυρίδης, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σοφρώνης, ο Δήμαρχος Δάφνης –Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου, ο Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού Π. Ξυριδάκης.

Επιπρόσθετα οι υποψήφιοι Βουλευτές Βασίλης Σπανάκης, Νίκος Κωστόπουλος, Ζωή Ράπτη, Τάσος Γαϊτάνης, Ντόρα Πάλλη, Μαριάνθη Καφετζή, Δ. Παπανικολάου, Μικες Στεφανίδης, Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, Κ. Μπογδάνος, Φώτης Καρύδας, ο πρ. βουλευτής Α. Λυκουρέζος και οι πολιτευτές Μπάμπης Καραθανάσης, Αθανάσιος Πλεύρης, Σωτήρης Ησαΐας και όλοι οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα