Αλεξία Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: “Μένουν στην φυλακή παιδάκια και ο αμετανόητος δολοφόνος μεταφέρεται σε αγροτική φυλακή”

Αλεξία Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: “Μένουν στην φυλακή παιδάκια και ο αμετανόητος δολοφόνος μεταφέρεται σε αγροτική φυλακή”
Η Αλεξία Μπακογιάννη EUROKINISSI

"Κι εγώ έχω ένα αίτημα στον Τσίπρα, να μου φέρει πίσω τον πατέρα μου, αλλά δεν μπορεί” δήλωσε μεταξύ άλλων η Αλεξία Μπακογιάννη. Η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη

Έντονη κριτική άσκησε η Αλεξία Μπακογιάννη, κόρη του δολοφονημένου από τη “17Ν” Παύλου Μπακογιάννη, για την απόφαση μεταφοράς του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, τόνισε ότι όσα γίνονται με τον Κουφοντίνα και ειδικά η απόφαση για την μεταφορά στου σε αγροτική φυλακή δεν έχει καμία λογική. “Ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται. Το κόμμα του είχε παραδοσιακά σχέσεις με αυτά την οργάνωση και ηθικά πάντα ήταν υπόλογο για αυτό το ζήτημα” είπε και συμπλήρωσε: “Κι εγώ έχω ένα αίτημα στον Τσίπρα, να μου φέρει πίσω τον πατέρα μου αλλά δεν μπορεί. Καλό θα είναι να εξετάζει καλύτερα τα αιτήματα που ικανοποιε”».

Παράλληλα ανέφερε ότι “για εμάς όλες τις οικογένειες των θυμάτων του Κουφοντίνα και της “17 Νοέμβρη” το σημερινό έρχεται ως κερασάκια σε μια “τούρτα” των τελευταίων τριών ετών με τη μία πρόκληση μετά την άλλη για τους νεκρούς μας” υπογραμμίζοντας ότι “μένουν στη φυλακή παιδάκια για λίγα ναρκωτικά και ο μεγαλύτερος δολοφόνος που δεν έχει μετανιώσει τίποτα, μεταφέρεται σε αγροτικές φυλακές”.

Αντιδράσεις για την μεταγωγή του εκτελεστή της “17Ν” υπήρξαν και από την Ντόρα Μπακογιάννη η οποία έγραψε: “Ανίκανοι να προστατέψετε τους πολίτες και να αντιδράσετε στοιχειωδώς στην καταστροφή, ικανότατοι στο να κάνετε τη μεγαλύτερη χαριστική ρύθμιση, μεταφέροντας σε φυλακές πολυτελείας τον κατά συρροή δολοφόνο της 17Ν Κουφοντίνα. Δεν τηρείτε ούτε τα προσχήματα”. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα