Γ. Αμυράς: Αποχώρησα γιατί δεν ήθελα να ακολουθήσω τον δρόμο του Δανέλλη

Γ. Αμυράς: Αποχώρησα γιατί δεν ήθελα να ακολουθήσω τον δρόμο του Δανέλλη
Ο Γιώργος Αμυράς, στο βήμα της Βουλής Eurokinissi

"Σε λίγη ώρα το υπόλοιπο Ποτάμι θα ακολουθήσει τον δρόμο του Δανέλλη" με την στήριξή του την Συμφωνία των Πρεσπών τόνισε ο βουλευτής που προκάλεσε την διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος με την ανεξαρτητοποίησή του.

«Αποχώρησα από το Ποτάμι επειδή δεν ήθελα να ακολουθήσω τον δρόμο του Δανέλλη» τόνισε ο Γιώργος Αμυράς εξηγώντας από το βήμα της Βουλής τους λόγους για την αποχώρησή του από το κόμμα με αποτέλεσμα την διάλυση της κοινοβουλευτικής του ομάδας. Ο Γ. Αμυράς επισήμανε ότι «σε λίγη ώρα το υπόλοιπο Ποτάμι θα ακολουθήσει τον δρόμο του Δανέλλη» στηρίζοντας την Συμφωνία των Πρεσπών. «Είχα κι έχω σταθερές απόψεις γι’ αυτό κι αποχώρησα από το Ποτάμι» υπογράμμισε ο Γ. Αμυράς παρατηρώντας ότι «πάλεψα να σταματήσει ο παραλογισμός, ένα ατελείωτο πολιτικό εκκρεμές».

«Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να κάνω τα ρεπό των ΑΝΕΛ»

Ο Γ. Αμυράς τόνισε ότι «δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να κάνω τα ρεπό των ΑΝΕΛ» κι υπογράμμισε ότι «το Ποτάμι δεν το διέλυσα εγώ, ήμουν ο έβδομος βουλευτής που αποχώρησα». Ο Γ. Αμυράς σχολίασε ότι «κάθε φορά που πήγαινα στην Σεβαστουπόλεως έβρισκα διαφορετικές κλειδαριές» υπονοώντας τις συνεχείς αλλαγές τακτικής και τις αντιφατικές επιλογές του Ποταμιού. Αιτιολογώντας την αρνητική του στάση στην Συμφωνία των Πρεσπών, ο Γ. Αμυράς επισήμανε ότι οι γείτονες «υπάρχει ο κίνδυνος σταδιακά να μονοπωλήσουν τον όρο «Μακεδονία».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα