Ανακαλεί ο Κυρανάκης μετά την επίθεση στους επιστήμονες

Ανακαλεί ο Κυρανάκης μετά την επίθεση στους επιστήμονες
Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Κ. Κυρανάκης

Παραδοχή λάθους από τον βουλευτή της ΝΔ, που με ανάρτησή του στα social media ανακαλεί την δήλωση του ότι "οι επιστήμονες είναι κατώτεροι των προσδοκιών".

Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανακάλεσε την δήλωση που είχε κάνει σε τηλεοπτική εκπομπή την Τρίτη, σύμφωνα με την οποία “η επιστημονική κοινότητα έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων”.

“Έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου. Δέχομαι την καλοπροαίρετη αλλά σφοδρή αντίδρασή σας στην άποψη που υποστήριξα και ανακαλώ”, ανέφερε το βράδυ της Τετάρτης ο βουλευτής.

Ο κ. Κυρανάκης είχε προχωρήσει στην επίμαχη δήλωση με αφορμή τα εμβόλια κατά του νέου κορονοϊού, λέγοντας: “Εμείς από την αρχή της πανδημίας ακούμε τους επιστήμονες. Το αν αυτό που λένε οι επιστήμονες είναι σωστό ή λάθος θα το εκτιμήσουμε στο τέλος της πανδημίας που ελπίζω αυτό το τέλος να είναι πάρα πολύ σύντομα και επιτέλους να βγει αυτό το εμβόλιο, το οποίο έχω πει πολλές φορές, θεωρώ ότι η επιστημονική κοινότητα έχει καθυστερήσει υπερβολικά και έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων”.

Στην δήλωση του βουλευτή, η οποία προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, απάντησε ο καθηγητής Γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης, ο οποίος τον κάλεσε να είναι πιο προσεκτικός στον δημόσιο λόγο του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα