Ανδρουλάκης: “Ο κύκλος βίας που άνοιξε το τελευταίο διάστημα πρέπει να κλείσει άμεσα”

Ανδρουλάκης: “Ο κύκλος βίας που άνοιξε το τελευταίο διάστημα πρέπει να κλείσει άμεσα”
Ο Νίκος Ανδρουλάκης. Eurokinissi

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μέσω ανάρτησης στο Facebook καταδίκασε τα χθεσινά γεγονότα που οδήγησαν στο σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, ενώ τόνισε πως σε αυτή την κρίσιμη περίοδο είναι επιτακτική η ανάγκη να είμαστε ένας ενωμένος λαός.

“Απολύτως καταδικαστέα” χαρακτήρισε ο Νίκος Ανδρουλάκης τα χθεσινά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στη Νέα Σμύρνη με το πέρας της ογκώδους πορείας κατά της αστυνομικής αυθαιρεσίας.

Συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού της ομάδας “ΔΡΑΣΗ” δήλωσε ότι “αυτός ο κύκλος βίας που άνοιξε το τελευταίο διάστημα πρέπει να κλείσει άμεσα, χωρίς θύματα”, ενώ έκανε λόγο για πρακτικές που δεν ταιριάζουν σε ένα Κράτος Δικαίου. Ταυτόχρονα, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, κατά την οποία η χώρα βρίσκεται στην κορύφωση της πανδημίας, υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη το μίσος και η διχόνοια “να πάνε στο περιθώριο”.

Η ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη:

Λογικές ξεκαθαρίσματος λογαριασμών που κάποιοι επέλεξαν σήμερα στη Νέα Σμύρνη, οδηγώντας στον τραυματισμό ενός αστυνομικού, είναι απολύτως καταδικαστέες. Αυτός ο κύκλος βίας που άνοιξε το τελευταίο διάστημα πρέπει να κλείσει άμεσα, χωρίς θύματα.

Η κυβέρνηση και ο πολιτικός κόσμος έχουν μόνο μια επιλογή, τον σεβασμό του Κράτους Δικαίου. Η χώρα βρίσκεται στην κορύφωση της πανδημίας, τα 3215 κρούσματα το αποδεικνύουν περίτρανα. Σε αυτές τις συνθήκες, υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη το μίσος και η διχόνοια να πάνε στο περιθώριο, δίνοντας χώρο στην ομοψυχία και την κοινή προσπάθεια.

Λογικές ξεκαθαρίσματος λογαριασμών που κάποιοι επέλεξαν σήμερα στη Νέα Σμύρνη, οδηγώντας στον τραυματισμό ενός…

Δημοσιεύτηκε από
Νίκος Ανδρουλάκης στις 
Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα