Αποδέχεται τη στήριξη Τσίπρα ο Μπουτάρης

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στις 25 Μαϊου του 2018
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στις 25 Μαϊου του 2018 KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλ.Τσίπρα και οι εκλογές του 2019 βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης της δημοτικής ομάδας της "Πρωτοβουλίας". Ο Μπουτάρης τόνισε πως οποιαδήποτε πολιτική στήριξη είναι ευπρόσδεκτη

Για την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, καθώς και για τις μελλοντικές κινήσεις, ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2019, ενημέρωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, τη δημοτική ομάδα της "Πρωτοβουλίας" που συγκλήθηκε το απόγευμα στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης.

Ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε στην ενθάρρυνση του πρωθυπουργού να ηγηθεί ενός ευρύτερου δημοκρατικού - προοδευτικού σχήματος στις επόμενες δημοτικές εκλογές, υποστηρίζοντας πως οποιαδήποτε πολιτική στήριξη είναι ευπρόσδεκτη.

ADVERTISING

Στην τοποθέτηση του φέρεται ότι τόνισε πως η "Πρωτοβουλία" είναι μία πολύχρωμη και ανοιχτή πολιτική ομάδα κινηματικού χαρακτήρα, η οποία υποστηρίχτηκε σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις από ευρύ φάσμα δυνάμεων του προοδευτικού χώρου και στην ίδια κατεύθυνση θα συνεχίσει.

Ο δήμαρχος στάθηκε στην επίθεση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων, τονίζοντας πως ο ίδιος και η δημοτική του παράταξη θα αναλάβουν στο άμεσο μέλλον πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση φαινομένων τυφλής βίας.

Στη συζήτηση που ακολούθησε οι ομιλητές τόνισαν ότι η "Πρωτοβουλία" έχει τις αρχές, το πρόγραμμα και τις διαδικασίες της που εφαρμόζει απαρέγκλιτα από το 2006, ενώ συμφωνήθηκε πως το επόμενο διάστημα θα συζητηθεί η προγραμματική ανανέωση και ο σχεδιασμός των δράσεων ενόψει των εκλογών του 2019, με την παράταξη να απευθύνεται στους δημότες και να ζητά την εμπιστοσύνη τους για μια ακόμη θητεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιάννης Μπουτάρης, Αλέξης Τσίπρας, Δημοτικές Εκλογές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας: "Μαζί στις κάλπες κόντρα στο μαύρο μέτωπο"

Τσίπρας- Μπουτάρης: Συνάντηση με άρωμα αρραβώνα

24Media Network