Αποστολάκης: “Ο Κασσελάκης ζήτησε να συμμετέχει στην παρέλαση”

Διαβάζεται σε 2'
Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) Θήβας παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης για να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία.
Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) Θήβας παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης για να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Την πρόθεση του Στέφανου Κασσελάκη να συμμετάσχει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου γνωστοποίησε ο Ευάγγελος Αποστολάκης, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο στρατόπεδο.

Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευάγγελος Αποστολάκης, επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη (21/3), τον Στέφανο Κασσελάκη στο κέντρο εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα, όπου υπηρετεί.

“Πήγαμε σήμερα στο στρατόπεδο, μετά την προπόνηση που έκαναν για την παρέλαση. Είπαμε μερικά πράγματα κατ’ αρχήν για το κόμμα και τα πράγματα που έπρεπε να συζητήσουμε, για το πως περνάει μέσα στο στρατόπεδο, για το ποιες είναι οι εντυπώσεις του, τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους”, δήλωσε μιλώντας αποκλειστικά για την εν λόγω επίσκεψη στην εκπομπή του Αlpha “Super Katerina”.

“Είναι πάρα πολύ συνεπής σε όλα αυτά που του έχουν ζητήσει. Δεν έχει αρνηθεί να κάνει τίποτα. Μας έλεγε πάρα πολλά πράγματα για τη θητεία που σκεφτόταν και πώς πρέπει να γίνει και τι θα ήθελε να είναι διαφορετικό. Είναι αρκετά ενθουσιασμένος που του δόθηκε η ευκαιρία, έστω και αυτές τις λίγες μέρες, να συμμετέχει στην υπηρεσία για την πατρίδα. Μάλιστα εθελοντικά ζήτησε να είναι και στην παρέλαση“, πρόσθεσε.

“Είναι άριστος και μάλιστα μας είπαν ‘μακάρι να είχαμε τέτοιους στρατιώτες’. Αυτός από την πρώτη στιγμή που του είπαμε ότι πρέπει να υπηρετήσει, ενθουσιάστηκε”, συμπλήρωσε ενώ όταν ρωτήθηκε τι άλλο θα ευχηθεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κατά το τέλος της στρατιωτικής του θητείας εκτός από “Καλός Πολίτης”, ο κ. Αποστολάκης απάντησε, “Καλός πρωθυπουργός”. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα