Αχτσιόγλου για Ρόδο: Η καταστροφή απαιτεί μέγιστο συντονισμό και επιχειρησιακή επάρκεια

Αχτσιόγλου για Ρόδο: Η καταστροφή απαιτεί μέγιστο συντονισμό και επιχειρησιακή επάρκεια
Η Έφη Αχτσιόγλου intime

Δριμεία κριτική στον ανεπαρκή κρατικό μηχανισμό ασκεί, με δήλωσή της, η Έφη Αχτσιόγλου αναφερόμενη στο πύρινο μέτωπο της Ρόδου.

“Η ενημέρωση και οι εικόνες από τη Ρόδο παραπέμπουν σε μια πρωτοφανή καταστροφή. Είναι μια καταστροφή εν εξελίξει που απαιτεί τον μέγιστο συντονισμό και επιχειρησιακή επάρκεια, τονίζει με δήλωσή της η Έφη Αχτσιόγλου, για το πύρινο μέτωπο του νησιού.

Η ίδια συνεχίζει, λέγοντας πωςη διάρκεια και η έκταση της καταστροφής φανερώνουν ότι η κυβέρνηση δεν είχε προετοιμάσει κατάλληλα, παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Μητσοτάκη, τον κρατικό μηχανισμό για τις πυρκαγιές. Ούτε σε επίπεδο πρόληψης, ούτε σε επίπεδο σχεδιασμού και συντονισμού, ούτε σε επίπεδο μέσων και προσωπικού.”

“Κάθε στιγμή που περνάει οφείλουμε όλοι να κατανοήσουμε το προφανές: η πολιτική αντιμετώπισης των κρίσεων δεν είναι υπόθεση επικοινωνιακών τεχνασμάτων.

Απαιτεί σχέδιο και βαθιές τομές. Για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, για την πρόληψη, για την αλλαγή ενός παραγωγικού μοντέλου που υποτιμά την αξία της φύσης στο όνομα του εύκολου κέρδους”, συνεχίζει η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα