Αχτσιόγλου: Στη χώρα υπάρχει μία πρωτοφανής αναδιανομή πλούτου

Διαβάζεται σε 1'
Αχτσιόγλου: Στη χώρα υπάρχει μία πρωτοφανής αναδιανομή πλούτου
H Έφη Αχτσιόγλου Eurokinissi

Η Εφη Αχτσιόγλου επιχείρησε να προσεγγίζει τα αίτια της δεξιάς κυριαρχίας στο πολιτικό σκηνικό.

Σαφείς ιδεολογικές και πολιτικές αναφορές περιείχε η ομιλίατης Εφης Αχτσιόγλου στην ιδρυτική συνδιάσκεψης της Νέας Αριστεράς το Σάββατο στο ΣΕΦ.

Όπως τόνισε η βουλεύτρια του κόμματος, “ξαναγράφεται η Ιστορία των δύο τελευταίων δεκαετιών από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία αποτελεί τον ισχυρό εκφραστή δυνάμεων που διευρύνουν συνεχώς τον πλούτο τους. Yπάρχει μία πρωτοφανής αναδιανομή πλούτου προς τα ανώτερα κλιμάκια της κοινωνίας, μέσω της στρατηγικής αντίστροφης αναδιανομής που επιχειρεί η κυβέρνηση”.

Κατά την οπτική της “ο Κυριάκος Μητσοτάκης επένδυσε στην κοινωνία χαμηλών προσδοκιών και πλέον δημιουργείται ένας νέος ανθρωπότυπος που δεν έχει προσδοκίες. Το τι θα αντιλαμβάνεται ως δικαίωμα στο μέλλον ορίζεται σήμερα από τη Δεξιά”.

“Η μάχη θα δοθεί εάν συγκροτηθεί το αντίπαλο μπλοκ δυνάμεων και μπορέσει να διεκδικήσει. Και εμείς αυτόν τον ρόλο της συγκρότησης πρέπει να παίξουμε. Με καθαρές θέσεις. Συναινέσεις εδώ δεν χωράνε” τόνισε εν συνεχεία.

Υποστήριξε, τέλος, ότι “αυτή τη μάχη δεν μπορεί να τη δώσει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΠΑΣΟΚ διότι βρίσκονται σε λογική συναίνεσης και δεν παράγουν πολιτική”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα