Δ. Κουφοντίνας: Χάκαραν την ιστοσελίδα της ΝΔ

Δ. Κουφοντίνας: Χάκαραν την ιστοσελίδα της ΝΔ
Κατά 30 εκατομμύρια το χρόνο αυξάνει το χρέος της Ν.Δ από τότε που ανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτιμά ο ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου κάνει λόγο για χακάρισμα της επίσημης ιστοσελίδας της ΝΔ, στο πλαίσιο της υπόθεσης του απεργού πείνας και δίψας, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μη προσβάσιμη είναι αυτή την ώρα η επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας στο διαδίκτυο. Ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου κάνει λόγο για χακάρισμά της, στο πλαίσιο της υπόθεσης του απεργού πείνας και δίψας, Δημήτρη Κουφοντίνα.

.

Χάκαραν την επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας

“ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ

Οι ώρες μετράνε αντίστροφα για τη ζωή του αγωνιστή Δημήτρη Κουφοντίνα. Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης επιλέξαμε να ρίξουμε την επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας στις 28/2 και ώρα 16:00, ενώ η πρόσβαση στη σελίδα δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί” αναφέρει η ανακοίνωση των αντιεξουσιαστών.

Ενώ συνεχίζει: “Ο εδώ και 50 μέρες απεργός πείνας και πλέον δίψας, πολιτικός κρατούμενος Δημήτρης Κουφοντίνας ζητά μόνο την εφαρμογή του νόμου. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και η εκδικητική στάση της κυβέρνησης δεν δείχνει να μετατοπίζεται στο ελάχιστο. Ο ήδη τιμωρημένος από το αστικό κράτος δικαίου πολιτικός κρατούμενος οδηγείται αργά και βασανιστικά στο θάνατο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα