Χρηστίδης: Δεν ζούμε στο ’60 για να δίνω γραμμές ως κομματάρχης

Χρηστίδης: Δεν ζούμε στο ’60 για να δίνω γραμμές ως κομματάρχης
INTIME NEWS

Να συμμετέχουν και στον δεύτερο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ κάλεσε τους ψηφοφόρους ο Παύλος Χρηστίδης και αρνήθηκε να υποδείξει ποιον να ψηφίσουν τονίζοντας οτι δεν είναι κομματάρχης της δεκαετίας του 60.

“Δεν περιμένουν οι πολίτες από εμένα, δεν ζούμε στη δεκαετία του 60 και ως κομματάρχης εγώ να βγω και να δίνω γραμμές. Αυτό είναι κάτι πολύ μακριά από εμένα”, είπε Παύλος Χρηστίδης σε ερώτηση αν στηρίζει Νίκο Ανδρουλάκη ή Γιώργο Παπανδρέου στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Χρηστίδης συμπλήρωσε οτι η ψήφος είναι μυστική και ο κόσμος δεν περιμένει από κανέναν να καθοδηγήσει την ψήφο του.

Πρόσθεσε ότι και με τους δύο διεκδικητές της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ έχει συμπορευθεί πολλά χρόνια τώρα και θα συμπορευθεί και όλα τα επόμενα και πως είχε επικοινωνία και με τους δύο.

Ο κ. Χρηστίδης κάλεσε όσους ψήφισαν στον πρώτο γύρο να κάνουν το ίδιο και στον δεύτερο την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου καθώς η υψηλή συμμετοχή “είναι εγγυητής για την επόμενη ημέρα, για μια παράταξη μεγάλη που θα ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό του χαρακτήρα”.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα