Δ. Μαρκόπουλος: “Κάθε πικραμένος” και “αριστεριστές” οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα

Δ. Μαρκόπουλος: “Κάθε πικραμένος” και “αριστεριστές” οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος eurokinissi

Απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί του βουλευτή της Ν.Δ για τις οργανώσεις που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση για ζητήματα ενημέρωσης.

«Κάθε πικραμένος» και οργανώσεις με «αριστερίστικα χαρακτηριστικά». Αυτόν τον χαρακτηρισμό επιφύλαξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος για οργανώσεις όπως η «Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα» αλλά και άλλες που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση για τα ζητήματα της ενημέρωσης.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος τοποθετούμενος στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και σε συζήτηση για ζητήματα ενημέρωσης επιβεβαίωσε με εμφατικό τρόπο τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε πριν μερικές μέρες και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Όπως δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ «δεν μπορεί ως εργαλείο κάθε τρεις και λίγο να παρακολουθούμε την κάθε μη κυβερνητική οργάνωση, που συνήθως έχει και αριστερίστικα, ούτε καν αριστερά χαρακτηριστικά, και να την παρουσιάζουμε εδώ σαν κάτι το οποίο είναι τόσο καθοριστικό».

Μάλιστα απευθύνθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Να σας κάνω μια ερώτηση, οι Reporters Without Borders ποιον έχουν εκπρόσωπο στη χώρα μας; Ποιος κάνει το auditing; Πέστε μου, σας προκαλώ. Ο επόμενος ομιλητής σας να μας απαντήσει ποιος κάνει το auditing, ποιος μας κρίνει, ποιος είναι αυτός, ποιος είναι ανταποκριτής των Reporters Without Borders στην Ελλάδα; Ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι μας κρίνουν;».

Συνολικά κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας πως «έχετε μια πάγια τακτική και στρατηγική στο ΣΥΡΙΖΑ τον κάθε πικραμένο να τον παρουσιάζετε, ως τον φέροντα την απόλυτη αλήθεια. Ας τελειώνει αυτό το παραμύθι».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα