Δανέλλης: Το "ναι" του Ποταμιού στη συμφωνία των Πρεσπών δεν συνδέεται με αίτημα για εκλογές

Ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης
Ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης EUROKINISSI

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Σπ. Δανέλλης, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό Κοινοβούλιο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

"Το "ναι" του Ποταμιού στη συμφωνία των Πρεσπών δεν συνδέεται με αίτημα για εκλογές" δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. "Δεν συνδέουμε -εξήγησε- τη συμφωνία των Πρεσπών με την παραμονή ή μη της κυβέρνησης στα καθήκοντά της. Δεν συμψηφίζουμε το εθνικό θέμα. με πολιτικές σκοπιμότητες". Αφησε επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση λέγοντας: "Στο Ποτάμι έχουμε αποφανθεί αρνητικά, αλλά η άποψή μου είναι ότι πρέπει να επανεξετάσουμε αυτή τη θέση και να δούμε τι απαιτεί το εθνικό συμφέρον. Η κυβέρνηση δεν πρέπει να πέσει εξαιτίας τη συμφωνίας των Πρεσπών. Δεν πρέπει να πάμε σε πρόωρες εκλογές με διακύβευμα τη συμφωνία των Πρεσπών γιατί αυτό θα διχάσει την ελληνική κοινωνία και θα αναζωπυρώσει διαχωρισμού ανάμεσα σε "πατριώτες" και "προδότες". 

"Συλλαλητήριο εκατοντάδων χιλιάδων θα πραγματοποιηθεί έξω από τη Βουλή τη μέρα της ψηφοφορίας για τη συμφωνία των Πρεσπών" ανακοίνωσε ο Στέργιος Καλόγηρος από το Βεργίνα TV μιλώντας στον ρ/σ news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. "Το μήνυμα που θα περάσει στους βουλευτές -συνέχισε- θα είναι ισχυρό όταν αισθανθούν την καυτή ανάσα τόσου κόσμου. Ο Αλ. Τσίπρας έχει αναλάβει εργολαβία να φέρει σε πέρας αυτό το έργο αλλά μένει να δούμε πόσοι "γενναίοι" βουλευτές εκτός ΣΥΡΙΖΑ θα τον συνδράμουν". Εξέφρασε την ανησυχία του για την ασφάλεια των διαδηλωτών, τους φόβους του για προβοκατόρικες κινήσεις, ενώ κάλεσε τον κ. Καμμένο να ρίξει την κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι "η  σιωπή της κας Κουντουρά από εμάς εξηγείται ως συναίνεση στη συμφωνία των Πρεσπών".

SHARE: