ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Πανηγυρίζει... μόνη της για τη "νίκη" στις φοιτητικές εκλογές

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Πανηγυρίζει... μόνη της για τη "νίκη" στις φοιτητικές εκλογές

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι νίκησε στις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές. Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Μαρινάκη-Μπρατάκου και μελών την Τρίτη.

Παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα όλων των υπόλοιπων παρατάξεων έβγαζαν τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ηττημένη των πρόσφατων φοιτητικών εκλογών, η οργάνωση εξακολουθεί να μιλάει για νίκη η οποία μάλιστα είναι "και η 34η συνεχόμενη".

Την Τρίτη όπως ανακοινώθηκε, "πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 34η νίκη τη στις φοιτητικές εκλογές, διευρυμένη συνάντηση μεταξύ του Γενικού Διευθυντή της ΝΔ Γιάννη Μπρατάκου, του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ και Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Παύλου Μαρινάκη και πολλών μελών της

Η αίθουσα ήταν γεμάτη φοιτητές με το συναίσθημα της ευχαρίστησης για τα αποτελέσματα αλλά και της συγκίνησης να κυριαρχεί έπειτα από μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική χρονιά.

Ενθαρρυντικά μηνύματα για την συνέχεια και ευχές απηύθυναν η Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κατερίνα Κορωνιά, ο Αναπληρωτής Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Σταμάτης Σταμέλος και ο Υπεύθυνος Περιφερειακών Οργανώσεων Δημήτρης Πουλιάνος.

Το κλίμα ήταν εορταστικό και όλοι ανέφεραν ότι πρόκειται για νίκη ιδεών και προόδου μέσα στα Πανεπιστήμια κόντρα στις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης.

Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ έχει ήδη στραμμένο το βλέμμα στην επόμενη μέρα και στην υλοποίηση των προεκλογικών της προτάσεων".

Θυμίζουμε ότι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ερωτηθείς για τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών, είχε κάνει λόγο για νίκη της ΔΑΠ η οποία πάντως δεν προκύπτει από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων παρατάξεων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΟΝΝΕΔ, Πανεπιστήμια
SHARE:

24Media Network