Δεν ”είδε” η κυβέρνηση τι συνέβη στο Εφετείο – Κάλυψη σε Χρυσοχοΐδη και ΕΛΑΣ

Δεν ”είδε” η κυβέρνηση τι συνέβη στο Εφετείο – Κάλυψη σε Χρυσοχοΐδη και ΕΛΑΣ
Αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο της Αθήνας . Eurokinissi

Ο Πέτσας κάλυψε απολύτως τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, που όπως αποδεικνύει το βίντεο του NEWS 24/7, ψεύδεται υποστηρίζοντας ότι έπεσαν 150 μολότoφ πριν τα δακρυγόνα.

Πλήρης κάλυψη από την κυβέρνηση στην ΕΛΑΣ και προσωπικά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για τη χρήση δακρυγόνων κατά του συγκεντρωμένου πλήθους χθες στο Εφετείο δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή και ενώ, όπως αποδεικνύει βίντεο του News 24/7, παρά τα όσα ισχυρίστηκαν οι αρχές, δεν προηγήθηκε ρίψη μολότωφ.

“Δεν υπάρχει κανένα θέμα εμπιστοσύνης για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Η Αστυνομία έκανε τη δουλειά της και δεν υπεισερχόμαστε σε θέματα υπηρεσιακά” απάντησε ερωτηθείς σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Όπως δείχνει ξεκάθαρα το βίντεο του News 24/7 το οποίο είχε αναρτηθεί μάλιστα πολύ πριν βγει η ανακοίνωση, τα όσα υποστήριξε η Αστυνομία και εν συνεχεία ο κ.Χρυσοχοϊδης δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Το βίντεο διαρκεί 1 λεπτό και 13 δευτερόλεπτα. Στο 20ο δευτερόλεπτο του βίντεο γίνεται η ανακοίνωση από τα μεγάφωνα, όπου αναφέρεται πως το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ανακοίνωσε ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγκληματική οργάνωση.

Ακριβώς 40 δευτερόλεπτα αργότερα, στο 1:00 του βίντεο, φαίνεται η εκτόξευση νερού και η χρήση χημικών από τις δυνάμεις της Αστυνομίας και ενώ δεν είχαν εκτοξευτεί βόμβες μολότοφ από την πλευρά των διαδηλωτών.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα