Γεωργιάδης: Δεν μου άρεσε το σχόλιο Αγαπηδάκη για Πολάκη, αλλά ήταν πολίτης τότε

Γεωργιάδης: Δεν μου άρεσε το σχόλιο Αγαπηδάκη για Πολάκη, αλλά ήταν πολίτης τότε
Ο Άδωνις Γεωργιάδης Eurokinissi

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας λέγοντας: "Όταν έχεις θεσμικό αξίωμα είσαι προφανώς δεκαπλά προσεκτικός".

Στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη κατά της Ειρήνης Αγαπηδάκη, αλλά και στο άρθρο της εθνικής συντονίστριας για τα ανήλικα προσφυγόπουλα, που προκάλεσε την αντίδραση του πρώην υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

“Και εμένα δεν μου άρεσε το σχόλιο της κυρίας Αγαπηδάκη για τον κύριο Πολάκη, έγινε όμως την εποχή που εκείνη ήταν πολίτης στο Facebook. Είναι το ίδιο πράγμα το σχόλιο ενός ανθρώπου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όταν είναι ιδιώτης με το σχόλιο εν ενεργεία βουλευτή και πρώην Υπουργού; Όταν έχεις θεσμικό αξίωμα είσαι προφανώς δεκαπλά προσεκτικός” είπε ο κ.Γεωργιάδης στην ΕΡΤ. 

Υπενθυμίζεται ότι το παλαιότερο άρθρο της κ.Αγαπηδάκη που προκάλεσε την αντίδραση του πρώην υπουργού Υγείας χρησιμοποιούσε εκφράσεις επί προσωπικού και χαρακτηρισμούς. Ειδικότερα ανέφερε μεταξύ άλλων: “Φαντάσου τον Πολάκη πιτσιρίκο, να του ζητάει η μαμά του να κάνει τα κακάκια του στο γιο-γιο. Κάθεται εκείνος και σκέφτεται «για να τα ζητάει αυτή, θα είναι πολύτιμα! Ποιος ξέρει μάλιστα πόσο πολύτιμα! Μιλάμε για χρυσάφι, ρουμπίνια, μπριλάντια! Σιγά μην της τα δώσω να πλουτίσει αυτή, να αποκτήσει όλη την εξουσία και να μείνω εγώ στον άσσο!» Έτσι λοιπόν, τα κρατούσε το καημένο, τα κρατούσε, και κατάντησε σε αυτή την ηλικία να κυκλοφορεί με μια γεμάτη πάνα και να γεμίζει τον τόπο μπόχα και δυσωδία.” 

Ο κ.Πολάκης σχολιάζοντας το κείμενο αυτό της κ.Αγαπηδάκη, το οποίο είχε δημοσιευθεί το 2017, έγραψε: “Προφανώς το κοριτσάκι που ανέλαβε συντονιστής για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα με αρκετά χιλιάρικα το μήνα ,το είχε γράψει τότε για να της πω κάνα γαλλικό και να πάρει πόντους στα μάτια και τα κιτάπια του Μητσοτάκη τότε. Όπως αποδείχτηκε τους πήρε τους πόντους και χωρίς το γαλλικό” και μάλιστα έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει: “Από τη “μελέτη” του πονήματος φαίνεται πως το πρόβλημα της είναι βαριά ψυχωσική συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα. Παιδικά τραύματα,κακοποίηση,στέρηση, ανικανοποίητες επιθυμίες;;; Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινήτειο η στο Δαφνί που πρέπει να επιληφθούν επειγόντως καθώς από την εκδήλωση των συμπτωμάτων έχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα έχει επιβαρυνθεί κλινικά …”

Κυβερνητικοί κύκλοι σχολίαζαν την ανάρτηση του πρώην υπουργού Υγείας: “Ο κ. Πολάκης ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του σε χυδαιότητα με την άκρως συκοφαντική ανάρτησή του κατά της Εθνικής Συντονίστριας για τα ανήλικα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη. Όμως κανενός το αυτί δεν ιδρώνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο σταθερός συνδαιτημόνας του κ.Τσίπρα, έχει γίνει πλέον ο εκφραστής του ύφους και του ήθους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Να τον χαίρεται και να τον καμαρώνει ο αρχηγός του. Η λέξη ντροπή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα