Δένδιας προς Τσακαλώτο: Ποια Γιόχανσον; Και η Βασιλειάδου πολύ σας πέφτει

Δένδιας προς Τσακαλώτο: Ποια Γιόχανσον; Και η Βασιλειάδου πολύ σας πέφτει

Παραίτηση Τσακαλώτου ζήτησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ προχωρώντας σε ειρωνικές δηλώσεις για τη Σκάρλετ Γιόχανσον και τη Γεωργία Βασιλειάδου. Αντιδράσεις στο κοινοβούλιο (Vid)

Σκληρή επίθεση με ειρωνικές φράσεις που έφτασαν μέχρι τη Γεωργία Βασιλειάδου εξαπέλυσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ στη βουλή, Γ. Δένδιας απευθυνόμενος προς τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, στα πλαίσια της συζήτησης στην Ολομέλεια για την Εξεταστική για την Υγεία.

Ο κ. Δένδιας ζήτησε παραίτηση Τσακαλώτου και εν συνεχεία θυμήθηκε τις δηλώσεις του υπουργού για τη Σκάρλετ Γιόχανσον.

Θυμίζουμε πως σε αντιπαράθεση που είχε ο κ. Τσακαλώτος με τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη σχετικά με τις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις απαιτήσεις των Ευρωπαίων για 3,5% πλεονάσματα στην Ευρωζώνη, ο υπουργός είχε αναφερθεί κάνοντας έναν αστεϊσμό στη διάσημη ηθοποιό.

“Ο κ. Μητσοτάκης έχει πάει στην Ευρώπη και έχει ζητήσει μείωση των στόχων των πλεονασμάτων από το 3,5% και το ξέρετε”, είπε στον υπουργό ο κ. Σταμάτης για να του απαντήσει με χιούμορ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πως “και εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον”.

Σήμερα, ο κ. Δένδιας ανέφερε πως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ήθελε να βγει “ραντεβού” με την Σ. Γιόχανσον ως “αμοιβή της εξαιρετικής εργασίας την οποία παρέχει διαπραγματευόμενος” και κατέληξε στο να πει, το λιγότερο απρεπώς, πως “και η μακαρίτισσα η Γεωργία Βασιλειάδου, πολύ σας πέφτει”, προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του προέδρου της Βουλής.

“Η δική σας δήλωση ότι θα παραιτηθείτε αν πάρουμε και ένα ευρώ επιπλέον μέτρα ισχύει ή δεν ισχύει; Θα το κάνετε; Και εν πάση περιπτώσει κύριε πρόεδρε θέλω να πω και κάτι επιπρόσθετο. Ο κ. υπουργός φαντάζομαι θέλησε ως αμοιβή της εξαιρετικής εργασίας την οποία παρέχει διαπραγματευόμενος να έχει αν θυμάμαι καλά κ. υπουργέ, συνάντηση για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Αυτό δεν είχατε πει; Λοιπόν έτσι που τα πάτε και η μακαρίτισσα η Γεωργία Βασιλειάδου, πολύ σας πέφτει”, είπε συγκεκριμένα ο κ. Δένδιας.

Μάλιστα δεν έλειψαν τα σχόλια στο Twitter που έκαναν λόγο για “σεξισμό” και “καθύβριση νεκρού”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα