Δολοφονία Καραϊβάζ: Μητσοτάκης καλεί Χρυσοχοΐδη στο Μαξίμου

Δολοφονία Καραϊβάζ: Μητσοτάκης καλεί Χρυσοχοΐδη στο Μαξίμου
Κυριάκος Μητσοτάκης - Μιχάλης Χρυσοχοΐδης Eurokinissi

Την γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, αναμένεται να ζητήσει ο πρωθυπουργός από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση στις 10:30 στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκειμένου να ζητήσει την γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Το χρονικό της δολοφονίας

Το μεσημέρι της Παρασκευής (09/4) ο άτυχος Γιώργος Καραϊβάζ 53 χρόνων, επέστρεφε στην οικία του στον Άλιμο από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, όπου εργαζόταν. Στάθμευσε το αυτοκίνητό του, βγήκε από αυτό και κατευθύνθηκε πεζός προς το σπίτι του. Εκεί οι δύο εκτελεστές τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν.

Μετά την αποτρόπαια πράξη τους οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ σύντομα η γειτονιά αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Η έρευνα μέχρι στιγμής στρέφεται προς το κοινό ποινικό έγκλημα, ωστόσο μένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές, ούτε είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

Από το μεσημέρι έως το βράδυ της Παρασκευής (09/4), έγιναν αρκετές προσαγωγές υπόπτων στην Ασφάλεια Αττικής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα