Δουζίνας: Η Γερμανία οδηγείται στη μετά-Μέρκελ εποχή

ΑΘΗΝΑ-Η Διαρκής Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων  θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών «Τροποποίηση του Κώδικα του Οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών και λοιπές διατάξεις»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Η Διαρκής Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών «Τροποποίηση του Κώδικα του Οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών και λοιπές διατάξεις»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Για ιστορικές στιγμές στην πολιτική ζωή του Βερολίνου έκανε λόγο στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

"Είναι ιστορική μέρα για τη Γερμανία, είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει" τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Δουζίνας. Εκτίμησε ότι η Γερμανία οδηγείται στη μετα-Mέρκελ εποχή, τονίζοντας ότι η Γερμανίδα πολιτικός είναι λαβωμένη καθώς ακόμη και στελέχη του κόμματός της, θέτουν θέμα παραίτησής της.

Ο κ. Δουζίνας σημείωσε ότι στην μεταπολεμική Γερμανία κάθονταν στο ίδιο τραπέζι κυβέρνηση, συνδικάτα και βιομήχανοι, τα έβρισκαν και προχωρούσαν, αλλά τώρα δεν ισχύει αυτό. Υπογράμμισε ότι με όσα συμβαίνουν στην Γερμανία, διαψεύστηκαν και οι επαγγελματίες ευρωπαϊστές που έλεγαν ότι μετά την εκλογή Μακρόν, ο γαλλογερμανικός άξονας θα ωθήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αναφερόμενος στη μετακίνηση των Γερμανών ψηφοφόρων σε δεξιότερα κόμματα, είπε ότι οι εξελίξεις στη Γερμανία, ενδέχεται να οδηγήσουν σε καταστροφικά γεγονότα την Ευρώπη όπως στο θέμα του προσφυγικό. Ο κ. Δουζίνας ανέφερε τη δυνατότητα για κυβέρνηση μειοψηφίας με βάση το γερμανικό Σύνταγμα, ωστόσο επισήμανε τη δήλωση της Μέρκελ ότι προτιμά τις εκλογές από την κυβέρνηση μειοψηφίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γερμανία
SHARE:

24Media Network