Δρίτσας: «Κάνουν τα πάντα για να ρίξουν την κυβέρνηση»

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλ.Τσίπρα για το προσφυγικό, στο Μέγαρο Μαξίμου το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλ.Τσίπρα για το προσφυγικό, στο Μέγαρο Μαξίμου το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

«Κέντρα ιδιοτελών και κατά κανόνα διαπλεκόμενων και άνομων συμφερόντων κάνουν και θα κάνουν τα πάντα για να ρίξουν αυτή την κυβέρνηση», τονίζει ο υπουργός Ναυτιλίας

Ο κ. Δρίτσας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά», εξαπολύει επίθεση στα κέντρα ιδιοτελών και κατά κανόνα διαπλεκόμενων και άνομων συμφερόντων, τα οποία όπως λέει προσπαθούν να ρίξουν την κυβέρνηση.

Για τον ΟΛΠ ξεκαθαρίζει πως η πώληση έγινε με ευθύνη του ΤΑΙΠΕΔ και πως από εδώ και πέρα η ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διαδικασίας είναι ευθύνη της κυβέρνησης. «Αυτή την ευθύνη», συμπληρώνει ο κ. Δρίτσας «η κυβέρνηση την αναλαμβάνει με γνώμονα τη μεγιστοποίηση, εξασφάλιση και κατοχύρωση του δημόσιου και του κοινωνικού συμφέροντος».

Κληθείς να σχολιάσει την πρόσφατη δήλωση του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη ότι όποιος διαφωνεί με την κυβέρνηση πρέπει να αποχωρήσει, απαντά ότι η δήλωση αυτή δεν έχει θέση «ημερήσιας διαταγής», ενώ εκφράζει τη βεβαιότητα πως «κανείς μας, βουλευτής ή υπουργός ή κομματικό μέλος, δεν επιθυμεί να ρίξει την κυβέρνηση της Αριστεράς».

SHARE:

24Media Network