Έφυγε για να ξαναγυρίσει: Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης παραιτήθηκε για λίγες ώρες

Έφυγε για να ξαναγυρίσει: Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης παραιτήθηκε για λίγες ώρες

Η Αναστασία-Κατερίνα Αλεξοπούλου κατέθεσε δήλωση ανεξαρτητοποίησης από το κόμμα, λίγες μόλις ώρες αργότερα όμως ζήτησε να επανέλθει.

Τη δήλωσή της να ανεξαρτητοποιηθεί από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους, κατέθεσε για… λίγες ώρες η η βουλευτής του Βόρειου Τομέα Αθηνών του κόμματος, Αναστασία- Κατερίνα Αλεξοπούλου.

Μάλιστα εξέδωσε και δελτίο Τύπου στο οποίο ανέφερε ότι έχει ενημερώσει τον πρόεδρο του κόμματος σχετικά για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφασή της.

Λίγο αργότερα, επανήλθε στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα και ζήτησε να αποσυρθεί η έγγραφη δήλωσή της και να επανενταχθεί στην ΚΟ του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου.

Eurokinissi

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο, ο πρόεδρος της Βουλής της εξήγησε ότι αυτό δεν είναι εφικτό καθώς η επιστολή ανεξαρτητοποίησής της έχει πρωτοκολληθεί.

Αυτό που μπορεί να γίνει, με βάση τον Κανονισμό της Βουλής είναι, όπως της είπε ο κ. Τασούλας, είναι να καταθέσει η ίδια νέα επιστολή με την οποία να δηλώνει πως επιθυμεί να επανέλθει στα έδρανα της Ελληνικής Λύσης και παράλληλα να αποστείλει και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος επιστολή που να γνωστοποιεί την επανένταξή της στην ΚΟ της Ελληνικής Λύσης. Κάτι που αναμένεται να γίνει το απόγευμα στην συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα