Εκδήλωση στο ΣΕΦ για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου

Εκδήλωση στο ΣΕΦ για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου

Η εκδήλωση θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής, κατά την δεύτερη μέρα του συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ και θα περιλαμβάνει μουσικό αφιέρωμα, ομιλίες και μια ταινία-αφιέρωμα στη ζωή στο έργο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου θα τιμηθούν την Κυριακή, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η εκδήλωση θα γίνει στο πλαίσιο του συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ και θα περιλαμβάνει μουσικό αφιέρωμα, προβολή ταινίας αφιερωμένης στη ζωή και το έργο του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και ομιλίες – χαιρετισμούς από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη γεννηματά και τον Φράνς Τίμμερμανς, υποψήφιο του PES για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στη μιάμιση το μεσημέρι της Κυριακής με μουσικό αφιέρωμα: Θα παίξει η Συμφωνική Μαντολινάτα Ελλάδας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Π. Μπαρμπάτη και θα τραγουδήσουν οι Α. Κορωναίος, Ε. Δάβου, Π. Κοντός. Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες της Φώφης Γεννηματά και του Φρανς Τίμμερμανς, η προβολή της ταινίας και η εκδήλωση θα κλείσει με τη Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” με τη συμμετοχή του Ηλία Ανδριόπουλου. Θα τραγουδήσει ο Μανώλης Μητσιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα