Εκδήλωση της Κεντροαριστεράς – Διάλογος με αριστερά και σοσιαλδημοκρατία

Εκδήλωση της Κεντροαριστεράς – Διάλογος με αριστερά και σοσιαλδημοκρατία
Γιάννης Ραγκούσης Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Το μέλος της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Ραγκούσης, θα συμμετάσχει αυτή την Κυριακή σε εκδήλωση με θέμα "Το μέλλον της Προοδευτικής Παράταξης στην Ελλάδα"

Για την εκδήλωση με θέμα «Το μέλλον της Προοδευτικής Παράταξης στην Ελλάδα», που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή, 6 Μαΐου, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6, ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ο πρώην υπουργός που θα κάνει τις εισαγωγικές επισημάνσεις στην εκδήλωση, ανέφερε ότι «η εκδήλωση της Κυριακής εντάσσεται στην προσπάθεια να ξεκινήσει ένας διάλογος ανάμεσα στις δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας και της αριστεράς».

«Κακό πράγμα είναι η λογική των σύγχρονων ιεροξεταστών που πέφτουν πάνω σε οποιονδήποτε ξεφεύγει από τη γραμμή υποστήριξης της συνεργασίας της κεντροαριστεράς με τη ΝΔ» τόνισε ακόμη το μέλος της ΚΕ του Κινήματος Αλλαγής και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί ο αντίλογος να εκφράζεται με όρους bullying, δεν είναι αυτό προοδευτικό».

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι καθηγητές Νίκος Μουζέλης, Νίκος Μαραντζίδης και Γιώργος Σωτηρέλης, ενώ αναμένεται να κάνει παρέμβαση και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης. Παρουσιάζει η Αγγελική Σπανού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα