Εκδήλωση του ΚΚΕ για δημοσιογράφους και εργαζόμενους στα ΜΜΕ

Εκδήλωση του ΚΚΕ για δημοσιογράφους και εργαζόμενους στα ΜΜΕ
902.gr

Χαλαρή βραδιά με φαγητό, ποτό και μουσική στα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό, με καλεσμένους δημοσιογράφους και εργαζομένους στα μίντια.

Δημοσιογράφους και εργαζόμενους στα ΜΜΕ, ανθρώπους που συνεργάστηκαν με το ΚΚΕ στη μακρά προεκλογική περίοδο, υποδέχθηκε το Κόμμα, στην Εδρα του στον Περισσό το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως γράφει το 902.gr, τη βραδιά άνοιξε με ένα σύντομο καλωσόρισμα η Χριστίνα Παναγιωτακοπουλου, μέλος της ΚΕ η οποία μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Να σας ευχαριστήσουμε όλους και όλες που είσαστε σήμερα μαζί μας, θεωρήσαμε ότι είναι απαραίτητο μετά από μία μεγάλη προεκλογική περίοδο, που δώσαμε αυτή τη μάχη να συναντηθούμε με όλους και όλες εσάς που συνεργαστήκαμε σε αυτές τις εκλογές, με πολλούς βεβαίως για πρώτη φορά, να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά. Ξέρετε ότι το κόμμα μας από αυτές τις εκλογές βγήκε ιδιαίτερα ενισχυμένο, ιδιαίτερα εδώ στην Αττική που είναι τρίτο κόμμα και με πολλούς βουλευτές, πολλούς για πρώτη φορά, που είναι σήμερα εδώ ανάμεσά μας.

Από από αυτή την εκλογική μάχη βεβαίως και από αυτό το θετικό βήμα που έγινε εμείς παίρνουμε δύναμη για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ορμή και για τις επόμενες μάχες που έχουμε μπροστά μας όπως για παράδειγμα για τη μάχη των δημοτικών και περιφερειακών πού θα τη δώσουμε τον Οκτώβρη και με την ευκαιρία αυτή να σας πούμε ότι είναι και σήμερα μαζί μας ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα και ο Νίκος Αμπατιέλος, βουλευτής Α’ Πειραιά και υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο του Πειραιά. Δεν θα πούμε περισσότερα, τα υπόλοιπα θα τα πούμε εδώ στην παρέα απόψε, να περάσουμε όλοι καλά».

902.gr

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ΓΓ της, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος συνομίλησε με τους καλεσμένους, οι βουλευτές Αττικής του Κόμματος, ο βουλευτής επικρατείας Θανάσης Παφίλης.

902.gr

902.gr

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα