Έκκληση Βαρουφάκη για τον απεργό πείνας και δίψας Β. Δημάκη

Ο Γιάνης Βαρουφάκης
Ο Γιάνης Βαρουφάκης EUROKINISSI

Να ενεργήσει άμεσα για το θέμα του Β. Δημάκη, ζητάει από τον πρωθυπουργό ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Έκκληση στον πρωθυπουργό για τον απεργό πείνας και δίψας Βασίλη Δημάκη απηύθυνε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ενεργήσει άμεσα.

Ο κ. Βαρουφάκης τόνισε ότι "δεν δικαιολογείται η μεταγωγή του Βασίλη Δημάκη σε πειθαρχικό κελί των φυλακών Γρεβενών στη βάση κάποιας αόριστης αναφοράς για δήθεν “αξιόπιστες πληροφορίες” αναφορικά με θέματα ασφάλειας, όταν όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η πραγματική αιτία. Καθώς ο Βασίλης Δημάκης διώκεται με αυτόν τον τρόπο μόνο και μόνο επειδή τόλμησε να συμμετάσχει σε μια καθόλα ειρηνική διαμαρτυρία για την αποσυμφόρηση των φυλακών".

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη ακόμα διερωτήθηκε αν θα ήθελε να μείνει ως ο Πρωθυπουργός που ανέχτηκε αυτή την “καφκική αντιμετώπιση” των κρατουμένων, επειδή τόλμησαν να απαιτήσουν αυτό που το κράτος έπρεπε να έχει παράσχει;

Εκ μέρους του ΜέΡΑ25 ο Γιάνης Βαρουφάκης κάλεσε τον Πρωθυπουργό να παρέμβει ώστε από την μία μεριά να ανακληθεί αυτή η μεταγωγή άμεσα και από την άλλη να προχωρήσει η αποσυμφόρηση των φυλακών. Και έκλεισε λέγοντας: “ελπίζω να το πράξετε κ. Μητσοτάκη διότι διαφορετικά θα έχετε κρατήσει αντικοινωνικές αποστάσεις από τον φιλελευθερισμό που ενίοτε επικαλείστε”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΜέΡΑ25, Βασίλης Δημάκης, Βαρουφάκης
SHARE:

24Media Network