Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Ικανοποίηση για την αυξημένη συμμετοχή

Μεγάλες ουρές στα εκλογικά κέντρα
Μεγάλες ουρές στα εκλογικά κέντρα INTIME

Χαμόγελα έχει προκαλέσει στα επιτελεία των υποψηφίων η αυξημένη συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Με θετικό τρόπο αντιμετωπίζουν την αυξημένη συμμετοχή τα επιτελεία όλων των υποψηφίων για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής. Άλλωστε άπαντες ομονόησαν ώστε να δοθεί παράταση μίας ώρας προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των ψηφοφόρων της, λόγω της μεγάλης συμμετοχής. Οι εκτιμήσεις των περισσότερων πλευρών θέλουν την τελική συμμετοχή να αγγίζει τους 270.000.

Έντονη φημολογία πάντως υπάρχει σχετικά με το που οφείλεται και πως θα επιδράσει η αυξημένη έλξη της εκλογικής διαδικασίας. Από το επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου εδώ και καιρό θεωρούν πως αυξημένη συμμετοχή θα σημάνει και άνοδο των ποσοστών του πρώην πρωθυπουργού.

ADVERTISING

Αισιοδοξία καταγράφεται όμως και στο «στρατόπεδο» του Νίκου Ανδρουλάκη , αφού θεωρείται βέβαιο ότι ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής θα είναι στο 2 γύρο.

Όμως και η πλευρά του Ανδρέα Λοβέρδου πιστεύει ότι στην υποψηφιότητα του πρώην κοινοβουλευτικού εκπροσώπου οφείλεται σε σημαντικό βαθμό η προσέλκυση ψηφοφόρων.

Δεδομένο πάντως θεωρείται από όλα τα επιτελεία ότι πάμε σε δεύτερη Κυριακή εκλογών, αφού κανείς δεν εκτιμά ότι έχει συγκεντρώσει το 50+1% που απαιτείται για να εκλεγεί ο πρόεδρος από τον πρώτο γύρο. Επίσης από καμία πλευρά δεν έχει μέχρι στιγμής ακουστεί υπονοούμενο ή μομφή για την εκλογική διαδικασία της οποίας την ευθύνη της οργάνωσης έχει η επιτροπή δεοντολογίας (ΕΔΕΚΑΠ) του ΚΙΝ.ΑΛ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές ΚΙΝΑΛ, Κίνημα Αλλαγής
SHARE:

24Media Network