Εκλογή νέου γραμματέα στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέου γραμματέα από το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Συνεχίζεται σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, η δεύτερη μέρα των εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τις αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου γραμματέα του κόμματος, ο οποίος θα έχει την ευθύνη της εκ βάθρων οργανωτικής αναδιάρθρωσης του κόμματος, όπως εξήγγειλε χθες ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος.

Οι υποψήφιοι γραμματείς είναι οι εξής: Η πρώην βουλευτής Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου, ο Γιάννης Καλογεροπουλος, ο Σπύρος Κούρτης ο Κώστας Κωνσταντίνου, ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Γιάννης Μοίρας, ο Αθανάσιος Μπέλτσος, ο Στράτος Μπεγνής, και η Κατερίνα Πουλάκη.

Ο νέος γραμματέας θα πρέπει να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των ψήφων, και εάν δεν συμβεί κατά την πρώτη ψηφοφορία, τότε οι δυο πρώτοι, θα διεκδικήσουν το αξίωμα, στο δεύτερο γύρο.

Το Σάββατο, κατά την πρώτη μέρα των εργασιών του διευρυμένου Εθνικού Συμβουλίου ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα, και στην ανάγκη ριζικής οργανωτικής αναδιάταξης, ενώ ζήτησε την έγκριση του σώματος για να ξεκινήσει η διαδικασία προσέγγισης και συνεργασίας με άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις και πρόσωπα.

Τα στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου τα οποία μίλησαν στη συνεδρίαση που διήρκεσε περίπου 11 ώρες, παρουσίασαν τις προτάσεις τους για το μέλλον του κόμματος, και άσκησαν κριτική για δυσλειτουργίες κυρίως στο οργανωτικό επίπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανεξάρτητοι Έλληνες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος: Δεν πρόκειται το κόμμα να συμβιβαστεί όσο πόλεμο κι αν δεχθεί

SHARE:

24Media Network