Εκπρόσωπος Ζάεφ προς Καμμένο: “Διακινείς fake news”

Εκπρόσωπος Ζάεφ προς Καμμένο: “Διακινείς fake news”
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της πΓΔΜ, Μίλε Μποσνιάκοβσκι

Σε σκληρή γλώσσα η απάντηση Μποσνιάκοβσκι στο tweet του υπουργού Άμυνας περί χρηματισμού βουλευτών του VRMO με 2 εκατ. ευρώ.

Στις θεωρίες συνωμοσίας και στον εκνευρισμό του Πάνου Καμμένου που εξέφρασε με ανάρτησή του στο twitter, περί δωροδοκίας βουλευτών του VMRO προκειμένου να υπερψηφίσουν την πρόταση για συνταγματική αναθεώρηση, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της πΓΔΜ, Μίλε Μποσνιάκοβσκι.

Ειδικότερα, ο  κ. Μποσνιακόβσκι με ανάρτηση στο twitter, απευθύνθηκε σε σκληρή γλώσσα στον Πάνο Καμμένο, τον εγκαλεί για fake news, “ενημερώνοντάς τον” ότι έχει ήδη διακινήσει μία φορά πλαστές ειδήσεις, οι οποίες, όπως λέει, διαψεύστηκαν από την κυβέρνηση της πΓΔΜ, ενώ “στο πνεύμα της Δημοκρατίας και της καλής διπλωματίας” τον καλεί να δουλέψουν μαζί “για την φιλία μεταξύ των χωρών μας”.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μποσνιακόβσκι:

” Αγαπητέ κύριε Καμμένε, ενημερωθείτε παρακαλώ, ότι έχετε ήδη μοιραστεί fake news, τα οποία έχουν επίσημα διαψευσθεί από την Κυβέρνησή μας. Στο πνεύμα της δημοκρατίας και της καλής διπώματίας ας δουλέψουμε για την φιλία μεταξύ των χωρών μας”.

Το τουίτ απάντηση του εκπροσώπου του Ζάεφ, στον Πάνο Καμμένο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα