Ένταση μετά το τέλος της ομιλίας Τσίπρα στην ΚΟ

Meeting of the Parliamentary Group of SYRIZA party, in Athens on Apr. 4, 2016 /      , , 4 , 2016
Meeting of the Parliamentary Group of SYRIZA party, in Athens on Apr. 4, 2016 / , , 4 , 2016 SOOC

Διαβάστε στο ρεπορτάζ του NEWS 247 τι έγινε μετά το τέλος της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και ποιοι αντέδρασαν.

Το γεγονός ότι την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ακολούθησε διάλογος και τοποθετήσεις βουλευτών φέρεται να προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή Χρήστου Καραγιαννίδη.

Σύμφωνα με στελέχη που ήταν παρόντα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού ο Διευθυντής της ΚΟ Κώστας Ζαχαριάδης ανακοίνωσε την λήξη της συνεδρίασης με τον βουλευτή Δράμας και μέλος της ομάδας των "53+" να διαμαρτύρεται έντονα τονίζοντας πως πρέπει και οι βουλευτές να μιλήσουν και ότι πρέπει να συγκληθεί κανονικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα, "και να συζητηθούν τα μέτρα που περνά η κυβέρνηση".

Η απάντηση ήρθε από τον Κώστα Ζαχαριάδη, όπου σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπενθύμισε πως το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί δυο συσκέψεις παρουσία των κ. Κατρούγκαλου και Χουλιαράκη και ότι η σημερινή συνεδρίαση ήταν εξαρχής προγραμματισμένη για ενημέρωση του σώματος από τον πρωθυπουργό.

Ο Διευθυντής της ΚΟ συμπλήρωσε επίσης, πως στις 8 το βράδυ θα υπάρξει νέα συνεδρίαση για τον καθορισμό των βουλευτών που θα τοποθετηθούν στην Ολομέλεια το Σαββατοκύριακο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network