Επέτειος απελευθέρωσης Ξάνθης: Αποκλεισμό μειονοτικών βουλευτών καταγγέλλει βουλευτής του ΚΙΝΑΛ

Επέτειος απελευθέρωσης Ξάνθης: Αποκλεισμό μειονοτικών βουλευτών καταγγέλλει βουλευτής του ΚΙΝΑΛ
Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ξάνθης, Μπαράν Μπουρχάν ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Μπαράν Μπουρχάν καταγγέλλει τον αποκλεισμό μειονοτικών βουλευτών από την κατάθεση στεφάνων για την επέτειο απελευθέρωσης της Ξάνθης.

Τον αποκλεισμό των μειονοτικών βουλευτών από την κατάθεση στεφάνων κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο απελευθέρωσης της Ξάνθης κατήγγειλε μέσω ανάρτησής του στο twitter, o βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ξάνθης, Μπαράν Μπουρχάν, κάνοντας λόγο για “συντηρητικές και αναχρονιστικές αντιλήψεις και κατεστημένα που αγγίζουν τα όρια της προσβολής σε θεσμικά κόμματα της Βουλής” .

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Ξάνθης του ΚΙΝΑΛ έγραψε στο twitter:

“Παρευρεθήκαμε σήμερα για να τιμήσουμε τους πεσόντες που απελευθέρωσαν την Πόλη μας στις 4 Οκτωβρίου 1919. Δυστυχώς, παρότι η Ξάνθη απελευθερώθηκε, φαίνεται πως χρειάζεται ακόμα πολύς δρόμος για να απαλλαγεί από συντηρητικές και αναχρονιστικές αντιλήψεις και κατεστημένα που αγγίζουν τα όρια της προσβολής σε θεσμικά κόμματα της Βουλής. Σήμερα, οι δύο μειονοτικοί Βουλευτές του Νομού αναίτια αποκλειστήκαμε από την κατάθεση στεφάνου, σε εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος Ξάνθης, αύριο τι θα ακολουθήσει; Χρόνια πολλά και ελεύθερα για όλους!”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα