Επίσκεψη Μητσοτάκη στα έργα επέκτασης του αεροδρομίου "Μακεδονία"

Επίσκεψη Μητσοτάκη στα έργα επέκτασης του αεροδρομίου "Μακεδονία"

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στους ορόφους του εργοταξίου και ενημερώθηκε για την πορεία των έργων. Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τους εργαζομένους της εταιρείας και συνομίλησε μαζί τους.

Τα έργα αναβάθμισης και επέκτασης του αεροδρομίου «Μακεδονία» επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για τα αυριανά εγκαίνια της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Επίσκεψη Μητσοτάκη στα έργα επέκτασης του αεροδρομίου

Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fraport Greece κ. Αλεξάντερ Ζινέλι, ο οποίος και τον ξενάγησε στους δύο ορόφους του εργοταξίου και τον ενημέρωσε εκτενώς για την πρόοδο των έργων.

Επίσκεψη Μητσοτάκη στα έργα επέκτασης του αεροδρομίου

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τους εργαζομένους της εταιρείας και συνομίλησε μαζί τους. Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους -στον 2ο όροφο της οικοδομής- για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου.

Επίσκεψη Μητσοτάκη στα έργα επέκτασης του αεροδρομίου
Επίσκεψη Μητσοτάκη στα έργα επέκτασης του αεροδρομίου "Μακεδονία" DIMITRIS PAPAMITSOS_PRESS PHOTOGRAPHER

Ο σχεδιασμός που υλοποιείται ήδη προβλέπει ότι μέσα από δύο πεζογέφυρες θα γίνει η σύνδεση του παλιού με το νέο κτίριο και θα υπάρχει κοινός χώρος αφίξεων και κοινός χώρος αναχωρήσεων. Η ολοκλήρωση των έργων θα συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Θεσσαλονίκη, ΔΕΘ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ενστολοι σε Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη: Κάνε πράξη τις δεσμεύσεις σου

Το "παζλ" της πρώτης ΔΕΘ Μητσοτάκη

Μητσοτάκης: Εκμεταλλευτείτε τη ρύθμιση των 120 δόσεων, μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία

Το πρόγραμμα του Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

SHARE: