Εθνική οδός: Το Μαξίμου απαντά σε Τσίπρα με βίντεο από τον εγκλωβισμό οδηγών το 2017

Εθνική οδός: Το Μαξίμου απαντά σε Τσίπρα με βίντεο από τον εγκλωβισμό οδηγών το 2017
Καρέ από τον εγκλωβισμό οδηγών το 2017 LamiaReport.gr

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρ. Ταραντίλης έδωσε στη δημοσιότητα φωτγραφία και βίντεο από το κλείσιμο της Εθνικής Οδού επί ΣΥΡΙΖΑ το 2017, που είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν χιλιάδες οδηγοί.

Το γάντι που πέταξε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή το κλείσιμο της Εθνικής Οδού λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια, σηκώνει η κυβέρνηση, δίνοντας στη δημοσιότητα ως απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφία και βίντεο που δημοσιεύτηκαν σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης την 22α Δεκεμβρίου 2017.

Όταν δηλαδή, όπως επισημαίνουν από το Μαξίμου, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε κλείσει η Εθνική Οδός με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν χιλιάδες πολίτες στα αυτοκίνητα τους επί οκτώ ώρες. Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση υπερασπίζεται την απόφαση να κλείσει προληπτικά η Εθνική Οδός, απόφαση που έλαβε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, φοβούμενος ότι εάν δίπλωνε μία νταλίκα ή συνέβαινε τροχαίο με ένα λεωφορείο, θα έκλεινε ούτως ή άλλως η κεντρική οδική αρτηρία της χώρας και ο απεγκλωβισμός των οδηγών θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολος.

“Οι πολίτες ζητούν υπεύθυνη αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από μια πρωτοφανή κακοκαιρία κι όχι κομματικούς καυγάδες. Γι΄αυτό ακριβώς επί τρεις ημέρες έχουμε αποφύγει να απαντήσουμε στις διαρκείς ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα και όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται σε διάταξη μάχης για την οργανωμένη αποκατάσταση ζημιών” δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης και πρόσθεσε:

“Επειδή όμως τον ακούσαμε στη Βουλή να διαμαρτύρεται για το κλείσιμο της εθνικής οδού, του επισυνάπτουμε φωτογραφία και βίντεο από πολύ μικρότερη χιονόπτωση τον Δεκέμβριο του 2017, επί διακυβέρνησής του, όταν χιλιάδες άνθρωποι έμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα τους, όχι για λίγα λεπτά όπως είπε, αλλά επί 8 ώρες στην Αθηνών- Λαμίας. Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας.”

ΣΥΡΙΖΑ: “Ο κ.Ταραντίλης να σταματήσει να κάνει φθηνή αντιπολίτευση”

Τις τελευταίες 48 ώρες οι κάτοικοι της Αττικής ζουν κυριολεκτικά μέσα στασπίτια τους το τι σημαίνει «επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη».Ολόκληρες περιοχές βρίσκονται ακόμα χωρίς ρεύμα και νερό, και οιαπεγνωσμένοι πολίτες μάταια ζητούν βοήθεια από τις δημόσιες υπηρεσίες,καθώς κανείς δεν απαντά στα τηλέφωνα. Εχθές εκατοντάδες πολίτες ξεροστάλιαζαν στους σταθμούς του ΗΣΑΠ γιατί κανείς δεν τους ενημέρωνεπως διακόπηκαν τα δρομολόγια.

Τα εκχιονιστικά, δε, μέσα στην πόλη εμφανίζονται μόνο στους δρόμους που πρόκειται να περάσει ο πρωθυπουργός. Την ίδια ώρα η ελληνική κοινωνία αποσβολωμένη βλέπει μέσα στη Βουλή να ψηφίζεται από την κυβέρνηση ο τριπλασιασμός των μισθών των γαλάζιων golden boys, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Το μπάχαλο και την αλαζονεία της κυβέρνησης θα θυμούνται οι πολίτες και από αυτή την περιπέτειά που τους έβαλε ο κ. Μητσοτάκης. Γι’ αυτό καλό θα ήταν ο κ. Ταραντιλης να θυμηθεί ότι εκπροσωπεί την κυβέρνηση, να σταματήσει να κάνει φθηνή αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ και να αρχίσει νααπαντά στους πολίτες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα